Träningsjackor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Träningsjackor

Träningsjacka – ett måste i garderoben

Träna vill du kunna göra året om, oavsett väder och vind. Det är viktigt att hålla kroppstemperaturen stabil under träningen men också efteråt. I garderoben är därför en träningsjacka ett absolut måste. Olika aktiviteter ställer dessutom olika krav på olika slags jackor och med fyra säsonger som knackar på varje år finns det ett brett utbud att välja mellan. Det går att finna allt från en tunnare jacka för sommarkvällens löprunda till en fodrad skidjacka. Mångsidighet sammanfattar dagens träningsjacka som även blivit trendig att bära till vardags.

Mångsidig tonsättare

Vintern närmar sig och du har bestämt dig för en äventyrsfylld säsong i skidbacken. Då behöver du garanterat en varmare dunjacka. Välj bland geometriska mönster, skrikande neonfärger eller kanske bara satsa på enfärgad outfit. Åkturen sätter du fart på med tuffa skidkläder. Dras du mer åt yogamattans jordnära lugn kan en mjukare träningsjacka hålla dig varm under långsammare stretchövningar. Ljusa yogakläder håller sinnet lätt. Med en funktionell träningsjacka som matchar din personlighet sätter du inte bara tonen för hela din outfit, men också tonen för hela träningspasset.

Trendig & funktionell stil

Ska du införskaffa en ny träningsjacka står du inför ett inte helt lätt val. För att hitta den perfekta jackan för just dig behöver du först och främst avgränsa urvalet. Vad behöver du egentligen? Vad ska du göra? Ska jackan stänga ute kylan vid träning eller låta kroppen andas? Tänk till exempel på att en högre krage värmer nacken vid kyla och att fickor med dragkedjor håller nycklar och mobil på plats. Det finns oändliga valmöjligheter och många detaljer som sätter stilen. För att skapa den ultimata träningslooken kombinerar du träningsjackan med matchande träningstights. Då träningsjackan har blivit ett trendigt inslag även till vardags så har modemedvetna atleter, i jakt på en träningsjacka, ett sant nöje framför sig.Liknande sökningar
Quay Australia Pilotsolglasögon
Broste Copenhagen Teskedar
Klara Gardinstänger
French Connection Blommiga blusar
Selected Vida byxor
VERO MODA Leggings
Stradivarius Vårjackor
Bershka Utsvängda jeans
Tommy Hilfiger Slitna jeans
BUBBLEROOM Långklänningar
Topshop Maxiklänningar
Molo overaller
Farah T-shirts
Beard Monkey Hårprodukter
TIGI Hårspray
Clarins Ögonkräm
By Terry Serum
Jalas Skyddsskor
Gröna Espadriller
Bagheera Sneakers
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Björn Borg rea
Casall rea
Champion rea
Craft rea
FILA rea
Glamorise rea