Yogakläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Yogakläder

Slappna av med yogakläder

Yoga är en uråldrig disciplin som i modern tid kommit att främst förknippas med fysisk rörelse, positioner och närvaro. Yogapassen varierar i intensitet, allt från mer inåtvända pass med fokus på avslappning, till mer starka positioner och rörelse. Kropp och sinne är det primära redskapet. Därför behöver ens yogakläder vara följsamma och bekväma. Det är upp till var och en vilka kläder som passar. Populära träningskläder för många yogautövare är träningstights eller sweatpants, kombinerat med ett linne och kanske även en mjuk träningsjacka.

Kläder du inte märker

I dagens samhälle kan det vara svårt att vara närvarande och ge sig själv tid. På yogamattan är det tanken att man endast tar med sig själv. Tankarna flyter undan och plats skapas för lugn och harmoni. Den stunden är oerhört värdefull och kan vara avgörande för att inte stressen ska ta överhand. För att du ska kunna ta vara på den stunden och ge dig själv bästa förutsättningarna är rätt yogakläder ett måste. Gillar du till exempel mönstrade byxor, eller är de en distraktion? När du hittat rätt följer kläderna varje rörelse, kroppen andas och energin flödar genom dina "asanas". Med andra ord har du hittat rätt när du inte märker att kläderna är där.

Bekväm rörelsefrihet

Passform, komfort och rörelse. Tre ord som beskriver hur man ska tänka kring yogakläder. Kläderna ska inte sitta för tight, men de ska inte heller hänga i vägen när du byter från krigare till nedåtgående hund. Alla onödiga distraktioner är bäst att skala bort för en optimal stund på mattan. Ska du på ett lugnare yogapass med många passiva positioner? Satsa på en långärmad tröja som håller kroppstemperaturen. Tänk på att yogabyxor ska ha viss stretch. Ett nedrullningsbart midjeband gör att du kan justera höjden allt eftersom. Huvudsaken är att dina yogakläder passar just dina behov på mattan.Liknande sökningar
Tommy Hilfiger Axelremsväskor
Holmegaard Rödvinsglas
Stenexpo Matbord
Brave Soul Långärmade blusar
Pieces Volangblusar
Ivyrevel Vida byxor
Jack & Jones Jeansjackor
Nudie Jeans Jackor
William Baxter Bomberjackor
Pimkie Kavajer
Glamorous Omlottklänningar
Soaked in Luxury Maxiklänningar
Calvin Klein Skjortor
Twist & Tango Toppar & Tunikor
Clarins Hudvård
Milani Highlighter
Dune Loafers
Crocs Gummistövlar
Burton Menswear Träningsskor
Love Moschino Träningsskor
Adidas rea
Áhkká rea
ASOS rea
Bershka rea
Björn Borg rea
Casall rea
Champion rea
Craft rea
FILA rea
Glamorise rea