Tröjor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Tröjor

Tröjor för alla säsonger

En tjock tröja har man användning för året om, särskilt om man är bosatt här uppe i det kalla Norden. Det finns många olika varianter på vad som räknas under kategorin tröja, allt från polotröja och kofta till hoodie och collegetröja finns att hitta här. En tröja är, i sin allra enklaste form, ett plagg för överkroppen som täcker delar eller hela torson. Det är oftast ärmar på en tröja, men det behöver inte vara hellånga ärmar. Om det är en t-shirt eller linne räknas det istället som en topp, och är inte i denna kategori. Det finns en uppsjö av fina tröjor året om i butikerna, det är bara att botanisera tills man hittar sin favorit. Adidas är ett av de mest populära märkena när det gäller tröjor. Du hittar alla tröjor från Adidas här.

Ett sätt att uttrycka sin stil

Visst är det så att alla behöver minst en bra tröja i sin garderob, men hur den tröjan ser ut eller sitter är helt upp till var och en att välja. Det finns massvis av tröjor att välja mellan, för alla tillfällen. Det är alltid fint att ha på sig en stickad tröja över en tunn sommarklänning när vädret blir lite kallare efter en dag på stranden, eller att ta på sig en hoodie med ett snyggt tryck en regnig höstmorgon. En tröja kan fylla många funktioner, men den viktigaste är att hålla bäraren varm och bekväm i alla situationer, vart man än befinner sig. T-shirts hittar du på Cashbacker från kända varumärken som Calvin Klein och många fler. Är du ute efter en Calvin Klein t-shirt så hittar du dem här samtidigt som du tjänar cashback.

Våga vägra enfärgat

Visst är det snyggt med en klassisk vit stickad tröja med kabelstickning, men det är minst lika fint med en gjord med glittrigt garn, med ett instickat mönster eller med en rolig twist på armarna. Eftersom det finns så mycket att välja på kan man ha åtminstone en tröja i en rolig färg och en i ett annorlunda mönster, för att väga upp de enfärgade tröjor man säkert redan har i garderoben. Man kan alltid matcha en färgglad och uttrycksfull tröja med ett par snygga, neutrala jeans, vilket balanserar looken utan att ta bort tröjans uttryck.Liknande sökningar
Adidas Träningströjor
Björn Borg Träningströjor
Nike Träningströjor
Röhnisch Träningströjor
Under Armour Träningströjor
Adidas tröjor
Brave Soul Stickade tröjor
Tröjor från Calvin Klein
French Connection Stickade tröjor
Jack & Jones Stickade tröjor
Lacoste Polotröjor
Morris Stickade tröjor
NA-KD Stickade tröjor
OBJECT Stickade tröjor
ONLY Stickade tröjor
Pieces Stickade tröjor
Ralph Lauren Polotröjor
Studio Total Stickade tröjor
VERO MODA Stickade tröjor
VILA Stickade tröjor
Versace Magväskor
Rosa Badshorts
Pimkie Ärmlösa blusar
Missguided Orrebyxor
Bershka Jeanskjolar
City Goddess Klänningar
Soaked in Luxury Långärmade klänningar
Soaked in Luxury Midiklänningar
Zizzi Linnen
Áhkká Tröjor