Adidas tröjor

Filter för Tröjor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Adidas tröjor

Adidas – företaget som öppnar nya vyer
 
Det roligaste med Adidas är att det startade i ett kök. Adi Dassler, märkets grundare påbörjade sin frammarsch i mammas kök i Tyskland för ganska länge sedan, nämligen 1924. Adi fick hjälp av sin bror Rudolf och med tanke på deras familjeband bestämde de sig för att döpa företaget till Dassler Brothers Shoe Factory.
 
Deras grundidé var att producera de bästa atletskorna som världen skådat. Skor som skulle höja prestationsnivån flera gånger om. Det var så idén till en modell löparskor med bubbelsula föddes. Den amerikanska sprintern Jesse Owens var först med att bära dem i sommarolympiaden år 1936. Nu kan man undra ifall Owen tog hem 4 guldmedaljer på grund av skorna eller inte, men sanningen är att de måste ha hjälpt en hel del. Sedan dess har varumärket Adidas förbluffat världen med sitt innovativa tänkande och sin utmärkta affärsanda.

När tröjan ska visa ditt sportiga jag

Det är mer än självklart att varumärket Adidas står för sport. Det är även därför du bör välja en Adidas tröja om du ska visa ditt sportiga jag både för dig själv och omvärlden. Spelar du fotboll känns det mer eller mindre som ett måste att skaffa sig en Adidas tröja med ditt favoritlag på. Då gör du säkerligen flera mål också. För den som gillar att besöka trendiga fitness-salar finns det Adidas Training i knallrosa för tjejerna och ljusblå för killarna. Snyggt helt enkelt.
 
Adidas tröjorna utmärker sig med hög kvalité, absorberar svetten och ser snygga ut även när du precis hämtat dem från torkskåpet. Varför? kan man undra. Svaret på den frågan är enkelt. Adidas tröjan behöver ingen strykning då den är mer eller mindre självtorkande. Det är bara att tvätta, torka och ta på sig den. Sen kommer träningen kännas så mycket lättare. På Adidas.se hittar du hela produktsortimentet från Adidas inkl tröjor.
 
Adidas tröjor – både för tjejer och killar
 
Visserligen tillverkar Adidas tröjor som endast kan användas av killar eller tjejer. De utvalda färgerna talar om för oss vilket kön de skulle passa. Men det finns även unisex-kollektioner som tillåter både tjejer och killar att klä sig nästan likadant och njuta av samma färger när de sportar.
 
Att producera sportkläder som passar båda könen är en trend som startade för ett tag sedan och tog marknaden med storm. Adidas följde med den trenden precis som övriga varumärken, med skillnaden att Adidas skapade riktigt snygga kollektioner i ljusblått som tjejer verkligen ville ha.
 
Idag kan man se Adidas tröjor i samma ljusblåa nyans och känna att man gärna skulle ha en sådan på sig under sin löptur ute. Adidas tröjor hittar du i de flesta butiker som erbjuder sportiga kläder. Glöm inte att kolla in kollektionerna på nätet. Där kan du få upp till 10% rabatt och dessutom fri frakt om du beställer över en viss summa. Så vill du komma lite billigare undan är det nätet du ska ha koll på. Ett användbart tips är att prova kläderna i butiken och sedan beställa samma plagg på nätet till ett förmånligare pris. Bra, inte sant?

Liknande sökningar
Adidas väskor
Adidas Ryggsäckar
Adidas Träningsbyxor
Adidas Träningsshorts
Adidas Träningstights
Adidas Träningströjor
Björn Borg Träningströjor
Adidas Hoodies
Adidas T-shirts
Tröjor från Calvin Klein
NA-KD Stickade tröjor
ONLY Stickade tröjor
Ralph Lauren Polotröjor
VERO MODA Stickade tröjor
VILA Stickade tröjor
Adidas skor för damer
Sneakers från Adidas
Adidas Höga sneakers
Adidas Fotbollsskor
Adidas Löparskor
Reima Vantar & Handskar
Eastpak Väskor
Guess Handväskor
Love Moschino Handväskor
Alessi Gafflar
Pimpernel Glasunderlägg
Holmegaard Ölglas
Object Collectors Item Långärmade blusar
Tiger of Sweden Manchesterbyxor
Guess Jackor