Calvin Klein t-shirts

Filter för T-shirts

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Calvin Klein t-shirts

När mode har kraft att förändra samtiden
 
Historien om Calvin Klein tar sin början under det sena 60-talet. Varumärkets filosofi var tidigt att förestå en modelinje som var förankrad i exklusivitet och elegans, men där också djärvheten och modet hade en roll att spela. Detta var och är fortfarande kärnan i varumärkets marknadsföringskampanjer - att använda mönster, slogans och snitt som utmanar konventionen på ett bredare plan. Designen är huvudsaken och varje produkt designas med det starka varumärket i åtanke oavsett om det handlar om en jacka, ett par byxor eller en t-shirt. Just Calvin Kleins t-shirts förevisar ofta tydligt varumärkets budskap eftersom plaggen ofta bär ett tryck antingen i bild eller textformat som gör det är lätt att se att det är ett Calvin Klein plagg.
 
När en t-shirt är lite mer än bara en t-shirt
 
Du kan hitta ett brett sortiment av t-shirts hos Calvin Klein. Vissa bär det enkla och numera ikoniska trycket CK i vitt eller svart beroende på vilken färg t-shirten har, medan andra plagg förevisar en nyare design. Det kan vara bildkonst som tryckts direkt på en t-shirt eller en slagkraftig slogan som uppmuntrar dig och de du möter till känsla och eftertanke. Botanisera fritt i sortimentet bland Calvin Klein t-shirts; det finns plagg både med lång och kort ärm och du kan välja fritt bland färgsprakande plagg i rött, orange och grönt och t-shirts i en mera klassisk färgpalett så som vit, grå eller svart. Vilken färg och form du än söker så hittar du det i sortimentet.
 
Unisexmode när det är som bäst
 
Gemensamt för varenda Calvin Klein t-shirt är att den uppvisar en enkel, stilren design som gör att de flesta du möter kan se vilket märke du bär bara genom att slå en blick på din t-shirt. Varumärkets design är tidlös och unisex vilket gör att din valfrihet blir så mycket större och du kan lätt låna din pojkväns eller flickväns läckra t-shirt om andan skulle falla på. Ännu ett plus är förstås att Calvin Kleins design alltid är lite utmanande vilket gör att ett enkelt plagg som en t-shirt aldrig någonsin blir tråkig eller ointressant. Istället blir det ett enkelt sätt att göra ett fashion statement utan att du behöver försöka alltför mycket. Tröjor från Calvin Klein hittar du givetvis också här på Cashbacker.
 
Ett enkelt sätt att lyfta en outfit
 
En enkel t-shirt som bas är lätt att både klä upp och ner och det gör att den fungerar både till vardags och fest. Nyckeln är att se till att basen är rätt, sedan kan du helt enkelt lägga till rätt accessoarer beroende på vilket typ av event du ska besöka. Nästa gång du drar på dig dina favoritjeans; tänk dig då att du lägger till en läcker Calvin Klein t-shirt med ett tryck, ett mönster eller en slogan som ger dig ett stänk av elegans, men som också syftar till att utmana samtiden. Eller när det är dags för fest och du vill glänsa, men du vill på samma gång inte se ut som om du försökt alltför mycket – en läcker Calvin Klein t-shirt är ditt självklara svar.

Liknande sökningar
Calvin Klein Kepsar
Calvin Klein Axelremsväskor
Calvin Klein Handväskor
Calvin Klein Plånböcker
Calvin Klein Portföljer
Calvin Klein Ryggsäckar
Bikinis från Calvin Klein
Calvin Klein Kostymbyxor
Calvin Klein Leggings
Calvin Klein Mjukisbyxor
Calvin Klein Jeansjackor
Calvin Klein Högmidjade jeans
Calvin Klein Skinny jeans
Calvin Klein Slim jeans
Calvin Klein Stretch jeans
Tröjor från Calvin Klein
Calvin Klein Hoodies
Calvin Klein Push up-BH
Calvin Klein trosor
Calvin Klein Parfym
Roxy Bikinis
Part Two Blusar
B Young Jackor
Pimkie Trenchcoats
Selected Homme Bomberjackor
Sixth June Bomberjackor
77thFLEA Jeans
Dr Denim Bootcut jeans
Happy Holly Jeans
Lacoste Myskläder