Gant hoodies

Filter för Hoodies

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Gant hoodies

GANT – en historia om tidlös elegans och stil

GANT är ett livsstilsvarumärke med rötter i den amerikanska östkustens lediga kläd- och livsstil. Företagets historia går tillbaka till mitten av 1900-talet. År 1949 grundade Bernard Gantmacher och hans familj GANT i New Haven, Connecticut, men idag ligger högkvarteret i Stockholm. Företaget har alltid nischat sig som det bästa valet för den klassiska gentlemannen. En stor anledning till detta är att New Haven ligger nära det legendariska Yale-universitetet, så de unga männen som utbildade sig där blev GANTS första målgrupp. Därför blev GANT också tidigt ledande i design och produktion av klassiska plagg för rika unga män vid prestigefyllda universitet på den amerikanska östkusten och runt om i landet.

Så förhöjer du enkelt coolhetsfaktorn ett snäpp

Nu när lite kyligare höstvindar börjar vina så känns det gott att kunna dra på sig ett plagg som är varmt och som dessutom är coolt och snyggt att se på. När du vill göra en ny investering inför höst-och vintermånaderna är det smart att välja en utav alla GANT hoodies som finns i sortimentet. Det är ett enkelt sätt att ge din garderob en coolhetsinjektion, och du kan dessutom använda plagget i många sammanhang. GANT hoodies är unisex och fungerar för alla oavsett ålder och kön, så de har någonting att erbjuda oavsett vad du söker. En snygg och cool hoodie är också ett bra sätt för dig att hålla dig varm nu när vi är inne i den kallare delen av året.

Ett livsstilsvarumärke som ger dig många valmöjligheter

När du botaniserar bland alla GANT hoodies så finns det många läckra alternativ. Du hittar snygga hoodies i granitgrå, marinblå, vinröda eller benvita nyanser; samtliga i en enkel och klassisk design med den läckra GANT loggan på bröstet. För den yngre kunden finns det en uppsjö av varianter både med eller utan blixtlås och med eller utan GANT loggan. De kommer i klassiska färgskalor som blått, grönt, vinrött och grått, eller i ljusa pasteller som babyblå och rosa. Såklart hittar du även hoodies i standardfärgerna vitt och svart, med eller utan GANTS logga över bröstkorgen.

Det är lätt att kombinera rätt nu i vinter

Med sin design vill GANT förmedla att endast det bästa är gott nog. Hösten och vintern för med sig kylan och plötsligt behöver vi aktivt tänka på hur vi klär oss igen. Samtidigt som vi vill vara varma så önskar vi förstås också vara snygga när vi rör oss ute. Med en klassisk GANT hoodie blir det enkelt att kombinera båda alternativen. Plagget kan lätt användas tillsammans med favoritjeansen eller den söta kjolen för en bekväm och ledig look. En GANT hoodie är lika rätt till vardags när du behöver en ledig klädsel som på festen när du vill skapa en cool look. Den ser dessutom till att du håller dig varm genom höst och vintermånaderna, så att du kan slappna av och fokusera på annat.

Liknande sökningar
Gant Badrumsmattor
Gant Badbyxor
Gant Badrockar
Gant Chinos
Gant Jackor
Gant Bomberjackor
Gant Dunjackor
Gant Vinterjackor
Gant Skjortor
Gant Tröjor
Gant Pikétröjor
Gant Polotröjor
Gant Stickade tröjor
Gant t-shirts
Gant Boxershorts
Gant Kalsonger
Gant Snörskor
Gant Slip in
Gant Sportsandaler
Gant Skinnsneakers
Topshop Väskor
Georg Jensen Knivar
Bloomingville Matbord
Triumph Bikinis
LOST INK Omlottblusar
Pepe Jeans Blusar
Tommy Hilfiger Bomberjackor
CHEAP MONDAY Skinny jeans
JDY Jeggings
Topshop Kavajer