Odd Molly koftor

Filter för Koftor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Odd Molly koftor

Odd Molly – upptåg sedan 2002
 
Odd Molly utmärker sig med sin lite mer udda stil. Något som självaste namnet också antyder. Bolaget grundades av Karin Jimfelt-Ghatan, Per Holknekt och Christer Andersson år 2002. Redan 2003 nominerades dem till Guldlådan för bästa DM-kampanj för deras unika egentillverkade vykort. Bara två år därefter vinner dem första pris på International Baltic Fashion Awards, Prêt-à-porter i Tyskland, en framgång som följdes av en egen modevisning på Café Opera i Stockholm. Under 2007 öppnar Odd Molly ett eget kontor i Los Angeles som följs av en modevisning i glammiga Hollywood, USA. Sedan dess har det bara gått uppför. Idag har Odd Molly butiker i USA, Oslo (Norge), Lissabon (Portugal) och givetvis Sverige. Återförsäljarna är över 500 och företaget fortsätter att hålla sig till sin unika stil och coola modetendenser.
 
Odd Molly – med en personlig touch
 
Odd Mollys design har en utmärkande stil som strävar efter att ge en feminin touch som tjejer i alla åldrar och kulturer vill ha. Designkomponenterna är starka färger, coola mönster och detaljer. Detta gäller även sådana relativt enkla plagg som Odd Molly koftor. Företagets mål är att visa sitt nyskapande genom färgglada och spännande kollektioner som har behållit sin stil genom alla år. Hos Odd Molly kan du såklart handla mer än koftor. Även sådant som T-shirts, byxor och vackra klänningar väcker ens nyfikenhet med intressanta designlösningar. Du har friheten att antingen besöka en butik eller beställa via nätet. Handlar du online kan du räkna med en returrätt, vilket ger dig chansen att prova plaggen i lugn och ro. Passar dem inte, är det bara att skicka tillbaka.
 
Kofta upp hösten
 
En snygg Odd Molly kofta och hösten går hand i hand. Det finns inget mysigare än att ta på sig sitt mjukaste och skönaste plagg och ta sig ut på en rask promenad.
 
Odd Molly koftor går att använda både när hösten knackar på dörren eller under en svalare sommardag. Företagets unika stil tillåter dig att även använda koftorna för fina tillfällen, exempelvis till en snygg klänning. I samma veva kan du bära Odd Mollys koftor under regniga dagar eller på jobbet. Det är därför vi applåderar företagets kreativa stil och innovativa tänkande när det kommer till design och färg. Det ger oss chansen att bära koftorna vid olika tillfällen. Oavsett om du vill värma hösten med en Odd Molly kofta eller helst har den under en fest kommer du utan tvekan att välja rätt.
 
Koftor för olika syften
 
Koftan kan ofta vara lösningen på ens klädproblem. För det första så kan den hjälpa dig att dölja fläcken på en vit favorit T-shirt eller så passar den väl till linnet du brukar ha under sommaren. Oberoende av din stil så kan en Odd Molly kofta göra susen för ditt utseende. Vad sägs om en hallonröd kofta eller en randig beigevit sådan? Det låter snyggt och dessutom kan du använda dem i olika kombinationer och för olika syften. Företagets egen signatur när det kommer till koftor är att placera ett knytband runt midjan eller lite högre upp, något som gör ens figur mycket snyggare och slankare.

Liknande sökningar
Odd Molly Bikinis
Odd Molly Blusar
Odd Molly Ärmlösa blusar
Odd Molly Långärmade blusar
Odd Molly Spetsblusar
Odd Molly Volangblusar
Odd Molly Byxor
Odd Molly jackor
Odd Molly Jeans
Odd Molly Kjolar
Odd Molly Volangkjolar
Odd Molly klänningar
Odd Molly Långärmade klänningar
Odd Molly Spetsklänningar
Odd Molly regnkappor
Odd Molly Toppar & Tunikor
Odd Molly Toppar
Odd Molly Tröjor
Odd Molly Cardigans
Odd Molly Stickade tröjor
Örgryte Kanallängder
ONLY Långärmade blusar
Bellfield Byxor
Sisters Point Vida byxor
Kenzo Jackor
UNIQUE21 Kappor
Weekday Vårjackor
Heart & Dagger Slitna jeans
Fashion Union Midikjolar
Selected Jeanskjolar