Collegetröjor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Collegetröjor

Collegetröjan blir alltmer populär

En collegetröja är en slags hybrid mellan en kofta och en hoodie. Det är en tröja som är löst sittande, precis som en hoodie, men också ganska uppstyrd i sin design, som en kofta. En collegetröja, också kallad sweatshirt, är gjord i mjukt, lite tjockare material, ofta konstmaterial som fått lite extra värme genom fodring av något slag. Det är en form av t-shirt med lång ärm som traditionellt användes för att visa vilket college man gick på. Numera har denna amerikanska tröja tagit sig in på det internationella modet och blivit populärt bland såväl unga som gamla, mycket på grund av dess bekvämlighet.

En enkel grunddesign

En collegetröja är det perfekta plagget att kombinera med alla de andra klädena i garderoberna. Man kan ha den till nästan allt, vare sig man har kjol, klänning eller byxor som bas. Det är en enkel, stilren design på collegetröjor som inte drar fokus från de andra kläderna. Det är väldigt snyggt att ha en mönstrad byxa till en enfärgad collegetröja, eller ha en klänning i snyggt material under en collegetröja. Det är en bra tröja att ha på sig när det blir lite kallare, eftersom den inte sitter väldigt tight utan tillåter att man har på sig lite lager under den, men ändå inte är helt utan värme i sig själv.

Välj inte en för stor storlek

Man kan lätt luras till att tro att bara för att en collegetröja inte är figursydd så måste den vara pösig. Det är absolut inte sant, bland alla de tröjor man har kan gott collegetröjan vara den som får lov att vara lite mer åtsittande. Det är en väldigt smickrande modell för de flesta kroppsformer, och eftersom den är så pass standardiserad är det lätt att hitta vilken storlek som faktiskt passar, och inte bara hänger och slänger på kroppen. Collegetröjan är som allra bäst när den sitter åt lite precis vid fållen och handlederna, men är lite ledig och tillåter mycket rörelse i övrigt. Liknande sökningar
Karl Lagerfeld Väskor
Orrefors Carat
ERNST Kökshanddukar
Gant Blusar
Burton Menswear Mjukisbyxor
Make Way Byxor
OBJECT Högmidjade jeans
2NDDAY Kjolar
OBJECT Pennkjolar
Puma Maxiklänningar
Carhartt WIP Shorts
Monki Shorts
William Baxter Tröjor
Murad Peeling
Mr Bear Family Grooming
OFRA Cosmetics Highlighter
London Rebel Chelsea boots
Topshop Sandaler
Vita Stövlar
Röda Tofflor
Adidas rea
ASOS rea
Brave Soul rea
Calvin Klein rea
French Connection rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea
NA-KD rea
New Look rea