Hoodies

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hoodies

Hoodie är det avslappande modeplagget

Att ha en hoodie på sig är att göra ett statement samtidigt som man är bekväm. Det är den perfekta länken mellan myskläder och mode, och går att kombinera med andra plagg i all oändlighet. Skillnaden mellan en hoodie och andra tröjor är den karakteristiska huvan, vilken också har gett det svenska namnet huvtröja till hoodien, och hoodien är också ett mer avslappnat plagg än till exempel en polotröja. Man kan använda en hoodie till jeans, till kjol eller över en klänning. Det finns många olika stilar på hoodies i affärerna, men grunden är alltid densamma.

En klassisk siluett

Ända sedan hip-hopen slog igenom på 1970-talet har modet bland fans av musiken dragits till det lite oversizade, med stora jeans och hoodies för killarna och tajta jeans och hoodies för tjejerna. Det är ett plagg som alltså används av alla, oavsett kön och kroppsform, vilket gör att det finns ett bra utbud i de flesta butikerna. Man kan välja mellan en hoodie som man drar över huvudet eller en med dragkedja i mitten som kan användas öppen eller stängd, och kan visa vilket fint plagg det är man har under sin tröja. Skillnaden mellan en öppen hoodie och en öppen kofta är stilen man visar upp, en hoodie är aldrig neutral på samma sätt som en kofta.

Var medveten om intrycket

Hoodien har alltid varit ett spännande plagg att använda utanför de klassiska ramarna. Eftersom det så länge har varit en tröja som förknippats med en viss stil kan det vara en rolig variant att ha en hoodie över en skir klänning, eller använda den som jacka över ett par välsittande jeans. Det är också snyggt, och populärt, att använda en hoodie som komplement till en lite större jeansjacka när hösten gör sitt intåg, eftersom man då slipper byta till höstjacka tills vindarna biter ännu lite kallare. Det finns hoodies i alla världens färger, och då och då dyker det upp kollektioner med hoodies i snygga mönster, så det gäller att ha lite koll på butikerna för att hitta de innan alla andra gör det.Liknande sökningar
Marimekko Grytlappar
Calvin Klein Baddräkter
ASOS Cargobyxor
Gabba Byxor
Lee Chinos
Topshop Cargobyxor
ASOS Blazers
Jordan Jackor
VILA Jackor
Noisy May Minikjolar
VERO MODA Volangkjolar
For Love & Lemons Klänningar
Vertbaudet Klänningar
Maidenform Nattlinnen
Barbour Polotröjor
Sulman Skyddsskor
Vagabond Ballerinaskor
Duffy Skor
Gabor Loafers
KG Kurt Geiger Seglarskor
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Calvin Klein rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea
NA-KD rea
New Look rea