Koftor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Koftor

Koftan, det viktigaste plagget

Vare sig du har en kapsel garderob eller en garderob full med kläder så har du aldrig bara en kofta. Koftan är lösningen på dina klädproblem, den hjälper dig att dölja fläcken på din favorittröja, eller att ha ditt favoritlinne även när det börjar vara kyligare ute. Vare sig din stil av kofta är en hoodie eller mer som en stickad tröja så finns det koftor för alla väder och som passar till alla kläder. En kofta kan användas för att piffa upp en outfit eller få den att funka i en mer vardaglig miljö. Kanske är du ute efter en kofta från ett specifikt varumärke? Vi listar flera olika kända märken exempelvis om du är på jakt efter en Odd Molly kofta så hittar du den här.

Koftor för olika syften

Finns det något mysigare än att vakna en ledig dag, se att det regnar ute och ta på sig sin varmaste kofta och krypa upp i soffan med något varmt att dricka under en filt? Man kan ha flera koftor på samma sätt som man har flera olika tröjor med sina olika syften. Man har en kofta för fina tillfällen, en kofta för regniga dagar och koftan att ha på jobbet och så vidare. Det är därför det finns så många olika koftor, allt från den moderna koftan i stil av en collegetröja till den klassiska stickade koftan. Med andra ord så finns det en typ av kofta för alla oavsett stil.

Att välja sin kofta

Att först tänka ut i vilket sammanhang eller för vilket syfte man tänker använda sin nya kofta är viktigt för att kunna göra det perfekta valet. Med tanke på att en kofta kommer man att använda mycket och under lång tid så är det bra att beställa hem flera koftor och på så sätt kunna prova ut den typ av kofta man vill ha, när du hittat din favoritkofta är det en god idé att beställa den i många olika färger så att du kan matcha den till ännu flera plagg i din garderob.Liknande sökningar
Monki Solglasögon
Riedel Ölglas
Desigual Långärmade blusar
Monki Omlottblusar
Cream Jackor
Whyred Jackor
New Look Raka jeans
Reclaimed Vintage Slim jeans
ASOS Kimonoer
B Young Omlottklänningar
InWear Trikåklänningar
Kaffe Klänningar
Jaded London Shorts
J.LINDEBERG Skjortor
Ivyrevel Toppar
daisy street Koftor
AnneMarie Börlind Serum
New Look Oxfordskor
Dune Loafers
Rieker Stövletter
Adidas rea
ASOS rea
Bershka rea
Brave Soul rea
Calvin Klein rea
French Connection rea
Jack & Jones rea
Levi's rea
NA-KD rea
New Look rea