Stickade tröjor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stickade tröjor

En stickad tröja är ett året-runt plagg

Alla har nog någon gång tagit på sig en mysig stickad tröja och slagit sig ner med en god kopp kaffe eller te för att titta på årets första snöfall, men faktum är att man inte alls behöver vänta till dess för att plocka fram sina tjocka tröjor ur garderoben. Man kan ha en stickad tröja på lager genom vårens vädernycker, genom sommarens kalla nätter och höstens rusk. Det finns faktiskt ingen tidsbegränsning för när man kan plocka fram sin tjocktröja, så låt den vara framme året om!

Ersätt jeansjackan med en stickad tröja

Det klassiska ytterplagget under de varmare månaderna är jeansjackan, som år efter år kommer tillbaka i modecykeln i nya färger och former. Om man är lite vågad av sig kan man helt skippa denna jacka och istället köra på en snygg, tunnstickad tröja som andas samtidigt som den ger värme. Detta är speciellt snyggt när man har en mönstrad sommarklänning på sig, då blir det pricken över i att dra på sig en stickad tröja när kylan kommer smygandes framåt kvällen.

Botanisera bland ett outtömligt utbud

Tack vare vårt kalla klimat finns det aldrig någon brist på tjocka tröjor i affärerna, det spelar ingen roll om man är ute efter en polotröja, en kofta eller en hoodie, det kommer att finnas flera varianter att välja på. Detta gäller naturligtvis också den stickade tröjan, som kan göras i alla tänkbara mönster och färger. Eftersom det är en annan tillverkningsmetod kan det vara så att en stickad tröja kan vara både billigare och dyrare än andra kategorier av tröjor, men då ska man komma ihåg att de dyrare alternativen är gjorda med bättre material som kommer hålla tröjan levande i flera år framöver. En klassisk tröja gjord med ullgarn kommer att vara lika fin ett decennium efter man har köpt den som den var den dagen man först provade den, vilket gör en stickad tröja av bra kvalitet en bra investering som kommer att betala sig flera gånger om.Liknande sökningar
True Decadence Väskor
Lion Sabatier Brödknivar
Culimat Stekpannor
Rowico Soffbord
B Young Byxor
Gina Tricot Byxor
NN07 Chinos
Nudie Jeans Byxor
Gant Bomberjackor
Moschino Jackor
B Young Skinny jeans
Lee Högmidjade jeans
Nudie Jeans Slim jeans
Dr Denim Kjolar
VILA Plisserade kjolar
ASOS Sommarklänningar
NN07 Kostymer
Shock Absorber Träningströjor
Kavat Gummistövlar
Rosa Träningsskor
Adidas rea
ASOS rea
Brave Soul rea
Calvin Klein rea
French Connection rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea
NA-KD rea
New Look rea