Underkläder

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Underkläder

Ingen garderob utan underkläder
Att underkläder är en väsentlig del i allas garderob är det nog inte någon som kan argumentera mot. Det finns en uppsjö av olika slags underkläder för olika slags människor, vare sig man behöver trosor, bh eller kanske en underklänning. Alla dagar, till alla outfits och i alla väder finns underkläderna där som en bas till ens garderob, både för att få de andra kläderna att sitta bättre, kännas bättre och för att öka känslan av en snygg och tilltalande klädstil. Man kan välja att dölja sina underkläder helt, eller låta dem synas lite för att få önskad effekt. Vad man än väljer kan man alltid vara säker på att det finns underkläder som passar, vilken funktion man än vill att de ska ha.


En klädgrupp som förändrats under århundraden
Tittar man tillbaka på gamla tiders kläder är det många av dem som försvunnit helt, till exempel ser man knappast några killar gå runt i tofspryda hattar eller knästrumpor under shorts, men något som alltid har varit en del av vår klädkultur är underkläder. Det har funnits massvis av olika korsetter i Sveriges historia, och några av dem är sådana vi fortfarande använder idag, även om de till stor del har bytts ut mot bh:s och trosor. Man kan numera välja vilket snitt man vill ha på kläderna, vilka färger man vill ha och vilka former man vill lyfta fram.

Välj funktionalitet och stil i kombination

Huvuddelen av underkläder kan delas in i de som är väldigt snygga, och de som är väldigt bekväma. Detta gör att om man som konsument vill hitta plagg som fyller båda dessa funktioner får man ta sig lite extra tid att leta, för det finns guldkorn som kan leverera båda. Man kan kolla efter vilket material som kläderna är gjorda av, där bomull är det klassiska valet som ger komfort. Man kan också välja basplagg i ovanliga färger för att få en liten twist på sin vanliga stil. Oavsett vad man väljer ska man komma ihåg att underkläder är något som kan förbättra en hel outfit, så det lönar sig att lägga lite extra tid på dem.Liknande sökningar
Blåa Underkläder
Björn Borg Underkläder
Burton Menswear Underkläder
Calvin Klein Underkläder
Emporio Armani Underkläder
Hollister Underkläder
Hugo Boss Underkläder
Jack & Jones Underkläder
Levis Underkläder
Magic Underkläder
Maidenform Underkläder
OW Intimates Underkläder
Ralph Lauren Underkläder
Spanx Underkläder
Tommy Hilfiger Underkläder
Triumph Underkläder
Röda Underkläder
Rosa Underkläder
Svarta Underkläder
Vita Underkläder
Pimkie Väskor
Hot Anatomy Bikinis
ONLY Knytblusar
Calvin Klein Byxor
Craft Underställ
Ralph Lauren Slim jeans
Free People Kjolar
Ben Sherman Kostymer
Puma Toppar & Tunikor
Nanso Tröjor