Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

BHs

Bh för alla tillfälle
Sedan vi började använda bh i större utsträckning än vi använde korsetter har den fullkomligt exploderat av modeller av bh:ar i butikerna, de finns numera i alla färger och former man kan tänka sig. Dessutom finns det modeller som passar alla olika slags kroppar, något som är väldigt viktigt eftersom bh:n är kanske den viktigaste delen av våra moderna underkläder. Man kan välja att shoppa på de vanliga butikerna eller vända sig till specialkedjor som har lite andra måttstockar och knep för att deras kunder ska få den perfekta bh:n. När man väl har hittat en modell som passar är det bara att skriva upp storleken och modellen.

Slipp illasittande underkläder
Genom att lägga lite extra tid på att välja ut riktigt bra bh:ar kan man undslippa en hel del problem i framtiden. Inte bara nog med att en bra bh inte syns under kläderna, utan blir en osynlig, men väldigt viktig, del i outfitten som kan förhöja eller dölja bysten precis så som man vill. Matcha den med ett par snygga trosor eller stringtrosor för en snyggare helhet på underkläderna, eller gå i motsatt riktning och bryt av med en helt annan färg på bh:n, det kan man leka fram under alla de dagar man använder dem på.

Hitta rätt i djungeln

Att hitta en bra bh som håller länge och passar ens kropp perfekt kan vara en långdragen process. Som tur är finns det idag standardiserade mått på underkläder, som gör det lättare att hitta andra bh:ar som har samma passform som den man redan plockat ut. Ett bra tips är att köpa en bh i en specialbutik och därefter använda sig av webbshopper för att hitta samma modell i andra färger och mönster, då får man det bästa av båda världar – man behöver inte lägga ut alltför mycket pengar och man kan vara säker på att plagget passar redan innan man har klickat hem det. Dagarna då man var tvungen att svettas i ett trångt provrum är över, nu kan man handla utmärka bh:ar hemifrån, både smidigare och snabbare.Liknande sökningar
Blåa BHs
Abecita BHs
Ashley Graham BHs
Calvin Klein BHs
Chantelle BHs
Dorina BHs
Elomi BHs
Fantasie BHs
Freya BHs
Glamorise BHs
Miss Mary of Sweden BHs
Sloggi BHs
Swegmark BHs
Triumph BHs
Wonderbra BHs
Gröna BHs
Röda BHs
Rosa BHs
Svarta BHs
Vita BHs
Love Moschino Plånböcker
House Doctor Vattenglas
Hübsch Skrivbord
OW Intimates Bikinis
G-Star Jeansjackor
Lacoste Jackor
Reima Skaljackor
Another Influence Jeans
Emporio Armani Skinny jeans
Weekday Skjortklänningar