Boxershorts

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Boxershorts

Boxershorts, även för kvinnor

Boxershorts ska inte blandas ihop med vanliga shorts som jeansshorts eller träningsshorts som hotpants. Boxershorts är nämligen underkläder. Många kvinnor idag föredrar boxershorts som underkläder för det bekväma materialet och att de känner sig mer klädda. Det kan kännas sportigt med boxershorts speciellt om det är typen som går lite längre ner på benen, ungefär som cykelbyxor. De populära trosorna hipsters kallas ibland även för boxers, och även om de inte går så långt ner på låren så ger även dem den lite mer sportiga känslan.

Variation precis som vanliga trosor

Boxershortsen för kvinnor, precis som andra trosor finns i många olika färger och mönster. Detta gör att du kan variera och kanske till och med ha en färg för varje dag. Du kan även använda de neutrala färgerna så att trosorna inte syns under till exempel vita byxor. Vissa boxershorts hjälper dig till och med att forma din kropp så att den är mer fast. Sen finns det också de som sitter lösare, vilket gör att många tycker de är sköna att sova i. Så vare sig du gillar färger eller går för lite mer neutralt på underkläder, om du vill att det ska sitta tajt eller vara bekväma, så finns det boxershorts för dig.

Att köpa sina boxershorts 

När du köper dina boxershorts så är det viktigt att kolla igenom varieteten och bestämma vilken modell som passar dig. Det kan också vara en god idé att beställa hem olika och prova dig fram till din favorit. Man kan även ha olika boxershorts för olika tillfällen, så att du kan variera beroende på vilka kläder du ska använda den dagen. Sen är det dags att bestämma hur mycket du vill lägga ut på dina underkläder då även boxershorts finns som märkeskläder. Så även om boxershortsen kan vara sportiga så finns det idag boxershorts för alla typer av kvinnor!Liknande sökningar
Blåa Boxershorts
Adidas Boxershorts
Björn Borg Boxershorts
Calvin Klein Boxershorts
Diesel Boxershorts
Gant Boxershorts
G-Star Boxershorts
Hollister Boxershorts
Hugo Boss Boxershorts
Jack & Jones Boxershorts
Levis Boxershorts
Puma Boxershorts
Resteröds Boxershorts
Salming Boxershorts
Sloggi Boxershorts
Studio Total Boxershorts
Tommy Hilfiger Boxershorts
Rosa Boxershorts
Svarta Boxershorts
Vita Boxershorts
G-Star Jeansjackor
Nudie Jeans Jeansjackor
Dr Denim Bootcut jeans
One Teaspoon Raka jeans
Replay Slitna jeans
Brave Soul Kjolar
Monki Maxiklänningar
Selected Femme Långärmade klänningar
Molo overaller
DAGMAR Skjortor