Gördlar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Gördlar

Gördel har fått plats i 2000-talet
En gördel var länge ett plagg som inte sågs som något annat än en ersättare för korsetter, men numera kan man faktiskt hitta massor av varianter på gördlar i alla former och färger. Det är ett plagg som man kan hitta också under namnet ”shapers” och är, precis som namnet antyder, en slags underkläder som är gjord för att forma snyggare linjer på mage, lår och rumpa. Man kan ha en gördel som täcker hela överkroppen, endast höfter och stuss eller endast mage, i form av ett slags bredare bälte. Det vanligaste är att gördlar är hudfärgade eller svarta, men man kan hitta lite roligare färger om man är villig att leta lite.

Ett formgivande plagg
En gördel kan man använda under alla sina kläder, det är en bra byggsten för att få fram en viss kroppsform man inte kan uppnå bara genom en vanlig underklänning eller bh. Det är en lättare variant av korsetten, eftersom man inte behöver snöra den eller använda några hyskor, gördeln är gjord i ett stretchigt material man enkelt kan dra på sig utan någon som helst assistans. Det har länge ansetts vara lite pinsamt att använda gördel, men fördelarna med att införskaffa en eller ett par gördlar väger faktiskt upp alla eventuella attityder man kan stöta på för att man har den på sig.

Gör gördeln till ett basplagg

Som så mycket annat handlar användandet av en gördel främst om vana. När man väl kommit in i rutinen att sätta på sig en gördel som komplement till sina trosor och sin bh kommer man inte se det som något konstigt eller avvikande alls. Speciellt tacksamt är det att ha på sig gördel när man har tighta kjolar eller åtsittande klänningar, eftersom det hjälper till att släta till eventuella valkar och göra at man får en snyggare siluett. Man kan hitta gördlar på nästan alla butiker som har en avdelning för underkläder, och förhoppningsvis kommer detta i framtiden att bli ett plagg som blir ännu vanligare än vad det är nu.Liknande sökningar
Villeroy & Boch Såssnipor
Linum Kökshanddukar
culture Byxor
Noisy May Jackor
Pimkie Vårjackor
Ted Baker Jackor
Miss Selfridge Skinny jeans
Sixth June Skinny jeans
Tommy Hilfiger Lågmidjade jeans
Dickies Klänningar
Weekday Midiklänningar
Lacoste Myskläder
New Look Myskläder
8848 Altitude Shorts
Guess Skjortor
Dolce & Gabbana Parfym
Narciso Rodriguez Parfym
Depend Lösögonfransar
Playboy Skor
Röda Pumps
Adidas rea
Birkenstock rea
Books rea
BUBBLEROOM rea
Elodie Details rea
Exuviance rea
Ganni rea
Gant rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea