Kalsonger från Björn Borg

Filter för Kalsonger

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kalsonger från Björn Borg

Björn Borg – tennismästare eller klädmärke?
 
Den svenska tennislegenden Björn Borg visade världen hur man skulle spela tennis och höjde vårt självförtroende mer än en gång. Förutom tennis tänker man också på kläder när man hör stjärnans legendariska namn, och det är inte mer än rätt. Idag kan man gott och väl förknippa honom med en hel del klädeslinjer. Björn Borg själv står inte bakom sortimentet, utan har sålt sitt namn till ett klädesföretag. Företaget startade sin karriär med att tillverka kalsonger med Björn Borgs namn på. Kollektionen har utökats till att innefatta snygga och praktiska sportkläder för både tjejer, killar och barn. Dessutom tillverkar de sportskor och tillbehör.
Som sagt var kalsongerna först och det är kanske dem Björn Borgs kollektioner är mest kända för.
 
Björn Borg satsar på färgglada kalsonger
 
Det är inga blygsamma nyanser du ser bland nyheterna för Björn Borg kalsonger. Långt ifrån. Rosa, rött och gult blandas friskt i ett mönster som ser ut som en Picassomålning. Ett annat par är havsinspirerade med starka mörk-och ljusblåa färger.
Vill du sticka ut i mängden är det just Björn Borg kalsonger du ska ha. Är du ute efter enfärgade och lite mer konservativa underkläder bör du alltså välja ett annat varumärke. Visserligen kan du få ett par enfärgade kalsonger om du köper trepack. Då är ett av paren garanterat vita eller svarta, medan resterande två förbluffar med galna färgkombinationer. Är du en kille som gärna vill ha en mer simpel variant i en och samma förpackning så är det trepack du ska satsa på.
 
Man hittar Björn Borg kalsonger i de flesta affärer men du kan också handla dem via nätet. Det är svårt att slå fel med kalsonger, bara man vet sin storlek. Man ska inte glömma att ett par Björn Borg kalsonger alltid sitter fint. Fördelen med näthandel är att du inte behöver gå till någon butik, utan får dem levererade direkt till dörren. Ett annat stort plus är ju givetvis priset. Man kan antingen få cashback eller helt enkelt handla till ett sänkt pris. På Björn Borgs officiella webbsida hittar ni hela deras sortiment.
 
Tvätta rätt
 
För att behålla dina Björn Borg kalsonger i fin form ska du tvätta dem på rätt sätt. Om du redan kan alla tvättregler, hoppa över den här delen! Börja med att kontrollera plaggets tvättsymboler. Står det 60 eller 40 grader? Var noga med att tvätta i rätt temperatur. Egentligen rekommenderas det att tvätta underkläder i 60 grader då det är ett effektivt sätt att bli av med bakterier. Om det står en annan temperatur på tvättlappen så ska du följa den anvisningen istället. Att välja rätt tvättprogram kan kännas överväldigande om man har många alternativ. Om din maskin har ett underklädesprogram ska du välja det. Om inte så är ylle- eller handtvättsprogrammet ett bra val. Vänd ut och in på dina Björn Borg kalsonger när du ska tvätta dem. Stoppa dem sedan i en tvättpåse och lägg den i tvättmaskinen. Fyll inte hela tvättpåsen, utan använd istället flera stycken om det är nödvändigt.
 
Nu har du rena, snygga och välbevarade kalsonger från Björn Borg.

Liknande sökningar
Björn Borg väskor
Björn Borg Ryggsäckar
Björn Borg Sport-bh
Björn Borg Träningsbyxor
Björn Borg Träningsjackor
Björn Borg Träningslinnen
Björn Borg Träningsshorts
Björn Borg Träningstights
Björn Borg Träningströjor
Björn Borg Hoodies
Björn Borg T-shirts
Blåa Kalsonger
Bread & Boxers Kalsonger
Emporio Armani Kalsonger
Ralph Lauren Kalsonger
Röda Kalsonger
Svarta Kalsonger
Vita Kalsonger
Björn Borg Strumpor
Björn Borg skor
Rosa Baddräkter
Esprit Byxor
Soaked in Luxury Vida byxor
Twist & Tango Volangkjolar
VERO MODA Omlottkjolar
Masai Trikåklänningar
NLY Spetsklänningar
Twist & Tango Maxiklänningar
Emporio Armani Myskläder
Gina Tricot Shorts