Korsetter

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Korsetter

Korsetten är inte längre bara underplagg
Det finns nästan ingen tidsperiod i den moderna historien då kvinnor inte har använt någon form av korsett. Numera har den nästan helt ersatts av sin arvinge, bh, men det har inte inneburit att korsetter har försvunnit, snarare har den fått en oväntad utveckling och finns numera inte bara som en del av utbudet av underkläder utan kan också användas utanpå kläderna som en accessoar. Man kan naturligtvis fortfarande använda korsetten i dess ursprungliga roll, särskilt om man ska på en fest med strikt klädkod eller om man har en klänning med väldigt raka linjer.

Ett historiskt plagg i modern tid
Många kanske blir avskräckta när de hör ordet korsett, tankarna går nog först till de adaptioner av historiska romaner som visats på film och TV, men faktum är att det finns många fördelar med korsetten om man jämför med de alternativ vi har idag, i alla fall för utvalda tillfällen. Det är bra att ta till korsetten när man ska på till exempel bröllop eller ett annat uppstyrt event. Korsetten kommer göra att man får en helt annan hållning än man vanligtvis har och man kommer automatiskt få ett snyggare fall på sin klänning eller kjol. Vill man hellre utmana konventionerna lite kan man ha på sig sin korsett utanpå en vanlig tröja, för att ge överdelen en extra kick av fashion.

Skapa en komplett look

Korsetten är ett väldigt personligt plagg som måste sitta bra och kännas någorlunda bekvämt innan man köper den. Det kan därför vara bra att beställa hem några olika modeller, och prova sig fram till den som känns bäst. Man kan använda korsetten tillsammans med alla de modernare underkläderna som trosor och gördel, det enda man inte behöver tänka på när man har korsett är en underklänning, den behövs inte när man har korsett eftersom de fyller ungefär samma funktion. Välj en korsett utifrån vilket tillfälle den ska användas på, och var inte rädd för att satsa på lite färg när det kommer till mönstret, det är bara snyggt.Liknande sökningar
Chantelle Korsetter
Magic Korsetter
Maidenform Korsetter
Miss Mary of Sweden Korsetter
Sloggi Korsetter
Triumph Korsetter
Russell Hobbs Kaffebryggare
Brave Soul Orrebyxor
Topshop Orrebyxor
Le Breve Västar
Lyle & Scott jackor
Kari Traa Regnjackor
Le Breve Shorts
William Baxter Linnen
Kappa Hoodies
Superdry T-shirts
Shiseido Skönhet och hälsa
Maria Nila Färginpackningar
St. Tropez Brun utan sol
Helhetshälsa Vitaminer
Glo Skin Beauty Läppstift
Sneaky Steve Chelsea boots
Gabor Skor
Loyalty & Faith Sneakers
Röda Sneakers
Under Armour Basketskor
Chantelle rea
Fantasie rea
Freya rea
Magic rea