Stringtrosor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stringtrosor

Stringtrosor är en modern klassiker
Det har inte funnits stringtrosor särskilt länge, först på 1980-talet fick de sitt genombrott och då var det modeller som gick högt, högt upp på höften som gällde, ett mode som sedan inte kommit tillbaka igen. Under tidiga 2000-talet skulle man gärna ha stringtrosor som syntes ovanför jeansen, så att alla skulle kunna se vilken modell man valt för dagen. Som tur är har även detta mode kommit och gått, och stringtrosan har istället blivit det perfekta komplementet till vanliga trosor eftersom det är ett mer diskret alternativ som enkelt kan gömmas under en underklänning och inte synas genom kläderna man har på sig alls.

Perfekta för ett diskret intryck
Stringtrosor är alltså ett bra alternativ till andra trosor, eftersom de är gjorda till att vara osynliga. De kommer såklart i många olika färger och mönster, men grundidén är ändå att ha på sig dem när man vill framhäva linjerna i sin klänning, sina byxor eller sin kjol utan att man kan se en linje där sömmen från ens underkläder igenom materialet. Stringtrosor kan användas av alla, oavsett vilken kroppsform eller stil man har, det spelar egentligen ingen roll när man väljer modell eftersom stringtrosan ser i princip alltid likadan ut.

Välj färg, inte passform

Det som gör stringtrosan lite unik bland underkläder, och skiljer dem från till exempel bh och nätstrumpbyxor är att det bara finns en modell att välja på. Det kan skilja lite på hur designen ser ut, men grundformen är alltid densamma. Istället får man fokusera på att välja mellan de färger och mönster som finns hos stringtrosorna, det finns vissa som är gjorda helt utan sömmar för att ytterligare förminska påverkan underkläderna har på kläderna, det finns några som använt sig av spets eller ett avbrytande tyg på överdelen av stringtrosan för att göra en lite snyggare variant. Oftast är det dock enfärgat, vilket passar bra eftersom de då oftast blir lättare att matcha med sin bh.Liknande sökningar
Björn Borg Stringtrosor
Calvin Klein Stringtrosor
Chantelle Stringtrosor
Freya Stringtrosor
Magic Stringtrosor
NA-KD Stringtrosor
NLY Stringtrosor
Puma Stringtrosor
Sloggi Stringtrosor
Tommy Hilfiger Stringtrosor
Triumph Stringtrosor
Svarta Stringtrosor
Vita Stringtrosor
HUF Hattar
New Balance Kepsar
ONLY Bikinis
Jacqueline de Yong Blusar
Name it Vida byxor
Weekday Jeans
Bershka Långärmade klänningar
By Malene Birger Midiklänningar
By Malina Skjortor
Abercrombie & Fitch T-shirts
Missguided Hoodies
Morris Tröjor
Oscar de la Renta Eau de parfum
Matrix Balsam
Maria Åkerberg Nattkräm
Pür Primer
Dr Martens Ankelboots