Bambustrumpor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Bambustrumpor

Bambustrumpor, för fräscha fötter

Bambustrumpor är de bästa strumporna både i vardagssammanhang och till gymmet då de är antibakteriella vilket motverkar illaluktande fotsvett och fotsvamp, och även håller dina fötter torra och bekväma. Detta gör också att de håller längre så att du inte måste köpa nya strumpor lika ofta. I övrigt är bambustrumpor precis som andra strumpor. De finns i många olika färger och modeller. Kortare skaft för att ha dem i ballerinaskorna och längre för träningsskorna. Detta har gjort att många har slutat köpa andra typer av strumpor och bytt helt till bambustrumpor.

Olika modeller till olika aktiviteter

Till kostym är det klassiskt med svarta strumpor då detta ser mest stilrent ut. Vissa har börjat köpa bara en färg av strumpor då strumpor i allmänhet för många har en tendens att försvinna. Om man då har bara en färg så kan man matcha sina strumpor hur som helst utan omvärldens vetskap. Så vare sig man köper strumpor med kortare skaft för sommarskorna eller längre skaft för tennisskorna så kan man välja att köpa strumpor i regnbågens alla färger eller hålla sig till en färg för enkelhetens skull. Men med bambustrumpor så kan man känna sig tryggare än andra att man inte kommer lukta fotsvett när man tar av sig skorna.

Att köpa bambustrumpor

Ibland så behöver man ju sina ullstrumpor eller raggsockor för att hålla sig varm under de kyligare månaderna. Men har du bambustrumpor under dem så är det större chans att det inte börjar lukta illa om dem. Du kan köpa många av olika färger eller bara en färg och matcha vilt utan att någon märker det. Vare sig du vill använda bambustrumpor för mer speciella tillfällen då det känns extra viktigt med trygghet och komfort eller om du vill använda endast bambustrumpor, så kan du känna dig trygg med ditt val.Liknande sökningar
Demeyere Stekpannor
ASOS Ärmlösa blusar
Dickies Byxor
Just Junkies Byxor
Kenzo Byxor
VILA Blommiga byxor
Selected Femme Jackor
Svea Kappor
B Young Jeans
BUBBLEROOM Trikåklänningar
Lee Skjortor
Morgan Linnen
Reebok Performance Träningstights
Bomb Cosmetics Skönhet och hälsa
Burberry Parfym
FACE Stockholm Läppstift
KG Kurt Geiger Boots
New Look Bikerboots
Ralph Lauren Skor
Apair Pumps
Adidas rea
Brave Soul rea
Calvin Klein rea
CelaVi rea
Ellesse rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea
Levi's rea
MABS rea