Fotbollsstrumpor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fotbollsstrumpor

Fotbollsstrumporna – sportens nödvändigaste tillbehör

Ingen sport är större än fotbollen. Visst bevittnar vi tafatta försök från vissa andra sporter att konkurrera med sportskungen men de hittar sällan vägen till människornas hjärtan. Inte på samma sätt som fotbollen gör. Miljontals människor sätter sig framför TV: n eller köar framför arenorna när det är dags för världsmästerskap. Spänningen, glädjen, gemenskapen – ja, det är allt fotbollen står för.

Ingen sport går att spela utan den rätta utrustningen – tröjor, skor, målvaktshandskar, benskydd, allt ska vara av högsta kvalité. En av de viktiste plaggen för en fotbollsspelare förblir dock fotbollsstrumporna.

Fotbollsstrumpornas historik

Inte för allt för länge sedan kunde man inte riktigt skilja på fotbollsstrumpor och raggsockor. Åtminstone kunde inte vi vanliga människor göra det. De såg ut på nästan samma sätt och var gjorda av liknande material. Idag ser situationen helt annorlunda ut. Med tanke på att fötterna lider mest när man spelar fotboll så kan man lätt räkna med att strumporna spelar en väsentlig roll. Det är även orsaken till att det läggs både tid och kraft för att tillverka strumpor som är skonsamma mot fötterna och hjälper spelarna under deras matcher. Ett par välgjorda fotbollsstrumpor ska ha en hög slitstyrka och innehålla både bomull, lycra och polyamid.

Matcha strumpor och skor

Fotbollsstrumpornas viktigaste uppgift är att förhindra skavsår och minska på fuktigheten som bildas i skon under en match. Dessutom får de inte glida i skon. På så sätt blir spelaren kvickare i riktningsförändringarna medan spelet pågår.

 

Trusox är märket som ligger bakom de revolutionerande fotbollsstrumporna som har blivit väldigt populära i Sverige. Känner du för att skaffa dig ett par tillverkade av något av de stora sportföretagen är det Adidas, Nike och Puma som står högst på listan. Med tanke på att de producerar de mest sålda fotbollsskorna kan du lätt matcha strumpor med skor i samma färgskala.Liknande sökningar
Saddler Bälten
Champion Accessoarer
Ronneby Bruk Traktörpannor
OX DENMARQ Soffbord
Skir Kanallängder
NLY Långärmade blusar
Liquorish Jackor
Noisy May Vårjackor
Carhartt WIP Klänningar
Influence Omlottklänningar
TFNC Omlottklänningar
VERO MODA Sommarklänningar
New Look Jeansshorts
Nudie Jeans Skjortor
Casall Yogakläder
Wrangler Hoodies
Calvin Klein Deodorant
Essie Nagellack
Anastasia Ögon
INGLOT Puder
Adidas rea
Calvin Klein rea
CelaVi rea
DKNY rea
French Connection rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea