Nätstrumpbyxor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nätstrumpbyxor

Nätstrumpbyxor alltid aktuella
Nätstrumporna är en klassiker som länge gett uttryck för en rebellisk inställning till livet och en kaxig klädstil. Det är ett snyggt komplement till många plagg, vare sig man har på sig klänning, kjol eller ett par byxor med bootcut så att man bara ser en skymt av strumpbyxorna precis vid anklarna. Det är
ett plagg som hör hemma i familjen underkläder och finns oftast att köpa bland trosor och, kanske framför allt, stringtrosor. Nätstrumpbyxor är ett plagg man kanske känner lite oro eller osäkerhet inför att ta på sig, eftersom det är ett ganska modigt val om man jämför med de vanliga strumpbyxorna, men det är ett val man bör våga sig på eftersom det är så mycket snyggare än vanliga svarta strumpbyxor och kan förhöja intrycket av ens kläder som helhet.


En rebell i tiden
Precis som korsetter är en del av modehistorien har också nätstrumpbyxor spelat en viktig del i modets framgång. När punken slog igenom blev dessa strumpbyxor synonyma med den nya vågen av ungdomar som satte sig upp mot patriarkatet, aristokratier och det gamla sättet att leva. Här gällde det att skapa revolution, inte bara genom musiken utan också via kläderna, och nätstrumpbyxorna blev en symbol för denna nya inställning. Efter att denna första plats för nätstrympbyxorna hade försvunnit och ersatts med andra plagg hittade denna strumpbyxa en ny nisch att passa in i, nämligen det mer utmanande mode som kom på 90-talet. Nätstrumpbyxan är fortfarande populär, och har inspirerat många andra plagg som numera görs i samma material.

Våga välja nät

Som vi redan sagt är det ett ganska modigt val att dra på sig ett par nätstumpbyxor, men det kan faktiskt få andra kläder att se bättre ut, lite på samma sätt som en bra bh kan få en tröja att sitta snyggare, vilket gör att man egentligen aldrig kan gå fel med ett par nätstrumpbyxor. Man kan matcha dem med vad som helst, kanske bryta av en mer traditionell look eller köra en hyllning till punkens allra största modefluga, det är helt fritt att välja.Liknande sökningar
Monki Runda solglasögon
Weekday Väskor
Jack & Jones Kläder
ASOS Skidjackor
NA-KD Jackor
NA-KD Skinny jeans
NA-KD Slitna jeans
ASOS Maxikjolar
OBJECT Midikjolar
Munthe Klänningar
Bread & Boxers Hoodies
Paris Hilton Eau de parfum
Orofluido Balsam
Kerastase Hårprodukter
SOEHNLE Personvåg
Deborah Milano Foundation
NYX Mascara
By Terry Ögonskuggor
Wet N Wild Ögonskuggor
Röda Stövletter
Adidas rea
Calvin Klein rea
CelaVi rea
DKNY rea
French Connection rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea