Raggsockor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Raggsockor

Raggsockor är det mysigaste strumpalternativet

Alla har någon relation till raggsockor, vare sig det är minnet av hemmastickade par man fått i julklapp av en mormor eller farmor, om det är ett par man gjort helt själv eller det perfekta paret man hittat i en affär, det är en socka som alltid funnits och alltid kommer att finnas, så länge vi fortfarande har vinter. Ett par riktigt bra raggsockor håller länge, har bra elasticitet så att passformen håller sig hur många tvättar man än kört den i, och helst ska den ha lite fina mönster i sin stickning. Såklart kan man köpa ett väldigt enkelt par raggsockor, men charmen med dem är att man kan göra dem lite personliga och matcha dem till resten av sina myskläder.

Perfekt utomhus och till pyjamas


Raggsockor kan man ha som extra skydd mot kylan både ute och inne. Om man ska ut i skogen, på en längre promenad eller på en shoppingrunda där man vet att man kommer springa ut och in i affärer hela dagen är det perfekt att dra på sig ett par raggsockor utanpå sina vanliga ankelstrumpor för att få en extra isolering. Är man lite smart och sköter sin shopping hemifrån framför datorn är det alltid mysigt med ett par raggsockor på fötterna så att man inte behöver vara kall när man promenerar runt i sitt hem på ett kallt golv. Det finns ingenting mysigare än att krypa upp med en kopp te eller kaffe i soffan mitt på vintern, med en filt över knäet och ett par raggsockor på fötterna.

Stickningen är huvudgrejen

Till skillnad från stödstrumpor, fotbollsstrumpor och kompressionsstrumpor är det inte en specifik sak man ska ha raggsockorna till, därför kan man fritt välja mellan alla möjliga färger och mönster när man ska köpa ett par. Det roliga med raggsockor är att de kan stickas på så många olika sätt, antingen med kabelstickning eller med ett mönster i stickningen som gör raggsockorna lite unika. Välj det perfekta paret för dina fötter, så kommer vintern kännas lite mer välkommen.Liknande sökningar
Ralph Lauren Mössor
Zwilling Kockknivar
Happy Holly Blusar
Vans Byxor
Gant Jackor
Closet London Sammetsklänningar
Junarose Midiklänningar
Little Mistress Långklänningar
Love Omlottklänningar
NLY Klänningar
Craft Träningstights
Quiksilver Tröjor
Samsoe & Samsoe T-shirts
Brave Soul Undertröja
Dermalogica Peeling
Deborah Milano Foundation
Bare Minerals Puder
NLY Boots
Superga Badtofflor
Vita Sneakers
Adidas rea
Calvin Klein rea
CelaVi rea
DKNY rea
French Connection rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea