Stödstrumpor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Stödstrumpor

Köp stödstrumpor i god tid till semestern

Att åka till ett varmt land över semestern, vare sig det är på sommaren eller i kalla vintern, är något många drömmer om under långa arbetsdagar. Det man inte ska glömma bort är att resmålet ofta är längre bort än man tror, och det kommer kräva en del för att man inte ska må dåligt efter den långa stillasittande resan, vare sig man åker med bil, flyg, buss eller tåg. Ett enkelt och billigt sätt att förhindra stela leder och ben som somnar är att köpa sig ett par stödstrumpor, som hjälper blodcirkulationen och ser till att musklerna inte kläms under färden och att vaderna inte svullnar upp.

Lätta att få tag i

Till skillnad från kompressionsstrumpor, som bara går att köpa efter att man fått dem utskrivna av läkare, finns stödstrumpor att hitta i flera olika butiker. Man kan gå in på ett apoteks hemsida och klicka hem ett par, eller kan man kolla klädaffärer eller sportaffärer online, som brukar ha ett bra utbud av stödstrumpor, utöver det vanliga utbudet av fotbollsstrumpor och ankelstrumpor. De finns ofta i fina mönster och färger som gör resan ännu lite roligare, och gör att man knappast kommer att tappa bort dem i kaoset i resväskan.

Kom fram fräsch och utvilad

Istället för att känna dig stel och obekväm när du kliver av flyget eller tåget kan stödstrumporna göra så att du känner dig pigg och utvilad även om du sovit i samma ställning i många timmar på en obekväm plats. Stödstrumporna gör så att fötterna och vaderna inte svullnar, och fastän det kan vara bra att ta en liten promenad i gången då och då behöver man inte göra det alls lika ofta som man hade behövt om man hade lämnat stödstrumporna hemma. Du behöver inget särskilt mått för att kunna köpa stödstrumpor som passar, det räcker med din vanliga strumpstorlek.Liknande sökningar
DKNY Väskor
Moccamaster Kaffebryggare
Broste Copenhagen Djupa tallrikar
Jacqueline de Yong Blusar
ICHI Kostymbyxor
Gröna Kavajer
QED London Midikjolar
Chi Chi London Långklänningar
NN07 Kostymer
Helly Hansen Regnjackor
Converse Shorts
Threadbare Jeansshorts
Röhnisch Sport-bh
OBJECT Stickade tröjor
Le Breve Strumpor
Wella Inpackning
Revlon Läppstift
Duffy Sneakers
Merrell Sneakers
Steve Madden Stövletter
Adidas rea
Calvin Klein rea
CelaVi rea
DKNY rea
French Connection rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea