Ullstrumpor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ullstrumpor

Ett par rejäla ullstrumpor förgyller livet

Om ens fötter hålls varma och bekväma är det mycket mindre chans att resten av kroppen kommer börja frysa, det är någonting de flesta av oss redan vet. Däremot kan det vara lite knivigare att reda ut precis hur vi ska lyckas med det här utan att behöva stanna inne om dagarna när det är råkallt ute och snön ligger packad på alla gator och torg. Det man ska göra är att vända sig bakåt i tiden och se hur människorna som levde närmre naturen gjorde för att hålla kylan borta och förhindra att tårna förfrös när de jobbade ute i skog och mark. De använde ullstrumpor, helt enkelt. De är relativt enkla att göra, behöver inget annat material än ylle och håller länge som bara den om man är lite försiktig med tvätten.

Gamla traditioner med nya metoder

Nu är det självklart inte så att vi föreslår att ni ska ge er ut och sticka ett par ullstrumpor till hela familjen, på samma sätt som vi inte tänker att ni själva ska tillverka en stickad halsduk, som tur är har hantverket gått från att bara kunna göras för hand till att bli automatiserat. I samma fabriker som knästrumpor, stödstrumpor och framför allt raggsockor kommer från kan man räkna med att även ullstrumpor tillverkas. Man kan dock fortfarande se till att man har det bästa yllet i sina sockar, det kollar man direkt i butiken. Helst ska det vara mestadels rent ylle i strumporna, då är de som allra bäst.

Tvätta inte sönder dem

Mardrömmen när man har köpt ett nytt plagg av ylle är att det ska krympa eller förstöras i tvätten. Om man bara är lite försiktig och är noga med att inte tvätta dem i för hög temperatur kommer detta inte vara något problem. Man ska heller inte tvätta sina ullstrumpor lika ofta som man tvättar ankelstrumpor och fotbollsstrumpor, det räcker ofta bara med att vädra dem för att lukt och smuts ska trängas ut ur materialet, och ullstrumporna blir som nya.Liknande sökningar
Adidas Magväskor
Samsonite Väskor
Burton Menswear Mjukisbyxor
color kids Vinterjackor
Twist & Tango Skinny jeans
G-Star Minikjolar
Blend She Omlottklänningar
DKNY Klänningar
OBJECT Omlottklänningar
VILA Festklänningar
Cream Tröjor
Tom Ford Undertröja
Weekday Undertröja
Gula Undertröja
Sebastian Schampo
Maybelline Läppennor
Timberland Boots
Dune Sandaler
UGG Tofflor
Raid Träningsskor
Adidas rea
Calvin Klein rea
CelaVi rea
DKNY rea
French Connection rea
Geggamoja rea
Happy Socks rea
Hugo Boss rea
Jack & Jones rea
Levi's rea