Trosor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Trosor

Trosor är en naturlig del i vardagen
Att använda trosor är något som kvinnor har gjort genom flera årtionden nu. Det har alltid funnits någon slags underbyxa för kvinnor att ha under kläderna, men det är först på senare tid som den moderna trosan har fått sitt genomslag. Faktum är att man kanske har en mormor eller farmor som inte alls använde detta plagg i sin ungdom, de kanske istället använde en form av korsetter tillsammans med en typ av primitiv underbyxa. Som tur är finns nu trosor i princip i varje butik, och oftast till ett mycket överkomligt pris. Tur är väl det, eftersom trosan är en grundpelare i allas våra garderober.

En självklarhet i allas garderob

Det är knappast en hemlighet att man använder trosa varje dag. Det finns egentliga inga tillfällen när man inte har det, om man bortser från de gånger man byter ut sina vanliga underkläder till badkläder. Man kan ha trosor som fyller olika funktioner till olika outfits. Det kanske inte passar sig att ha trosor med väldigt tydliga sömmar under en skräddarsydd klänning i ett tunt material, och man kanske inte vill ha på sig stringtrosor om man har på sig en kjol eller klänning som hotar att blåsa upp i sommarvinden. Det är en självklarhet i allas vardag att ha på sig underkläder, det är nästan så att vi inte alls tänker på vilka man väljer, men det kan vara bra att ha lite saker i åtanke när man väljer modell.

Anpassa trosan till tillfälle

Det finns i nuläget så många olika slags trosor i butikerna att man kan bli helt snurrig när man ger sig in i djungeln av utbud. Det man kan försöka göra är att hitta en grundmodell som man trivs med, därefter kan man börja leta upp vilket märke som har de billigaste och bästa plaggen som passar in i den modell man provat sig fram till. Det kniviga är också förstås att man inte kan lämna tillbaka trosor när man har köpt dem, så det kan vara bra att köpa de lite billigare alternativen tills man är helt säker på att man valt rätt plagg.Liknande sökningar
Calvin Klein Stringtrosor
Svarta Stringtrosor
Vita Stringtrosor
Blåa Trosor
Björn Borg Trosor
Calvin Klein trosor
Chantelle Trosor
Dorina Trosor
Freya Trosor
Magic Trosor
Maidenform Trosor
Sloggi Trosor
Spanx Trosor
Tommy Hilfiger Trosor
Triumph Trosor
Gröna Trosor
Röda Trosor
Rosa Trosor
Svarta Trosor
Vita Trosor
HUF Kepsar
Sagaform Serveringsskålar
Arabia Djupa tallrikar
InWear Blusar
Y.A.S Kortärmade blusar
Abercrombie & Fitch Högmidjade jeans
Weekday Stretch jeans
Missguided Midiklänningar
BUBBLEROOM Shorts
Topshop Shorts