Calvin Klein trosor

Filter för Trosor

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Calvin Klein trosor

Calvin Klein – de bästa sportiga underkläderna

Calvin Klein är modevärldens kung med enkelhet och rena linjer i fokus. Många anser att hans designer är tidlösa, vilket man gott kan hålla med om.

Även om Calvin Klein är en av modevärldens mest framgångsrika designers så har han i dagsläget inte mycket att säga till om när det gäller hans eget märke. Han sålde det nämligen år 2002 för inte mindre än 400 miljoner dollar. Calvin Klein arbetade som konsult fram till år 2011 och har sedan dess klivit ner från scenen helt och hållet. Idag kan man se allt från tröjor till trosor i märkets kollektioner, och de underkläderna är något många av oss har burit. De är sportiga, enkla och snygga.

Trosorna man inte vill vara utan

Vill man vara sportig och elegant på en och samma gång är det Calvin Kleins trosor man ska bära. Oavsett om man är på gymmet eller ska till jobbet passar de alldeles utmärkt. Att använda just trosor är något både kvinnor och män har gjort nu i flera årtionden. Faktum är att Calvin Kleins trosor var bland de första att designa sportiga och bekväma underkläder som kombinerar både det enkla och det vackra. Du hittar Calvin Klein trosor i de flesta fysiska butiker, men handlar du på nätet kan du ha turen att få dem till ett nedsatt pris. Tur är väl det, eftersom Calvin Klein trosor är något man inte vill vara utan när man väl provat dem.

Anpassa trosan till tillfället

Det är varken en hemlighet eller en överraskning att man använder trosor varje dag. När man tänker efter så finns det inga tillfällen när man inte gör det, om man bortser från de gånger man står i duschen eller byter till badkläder. Därför har just Calvin Kleins underklädeskollektioner stora användningsområden. När det kommer till deras produkter kan man gott säga att trosorna uppfyller olika funktioner till olika outfits.

Bär man en sommarklänning är kanske Calvin Klein Underwear High inte är ett passande alternativ då de når upp till midjan och man onekligen kommer att se lite underlig ut. En Youthful Micro Tailored Hipster kan däremot passa bra med tanke på dess design, speciellt om klänningen är mörk. Till kostymen kan en Calvin Klein Seductive Comfort Hipster i beige vara passande då den är både elegant och affärsmässig. Med andra ord kan Calvin Klein trosor anpassas till olika tillfällen.

Sport i elegans i ett plagg

Att välja rätt underkläder kan idag kännas svårt med tanke på det stora utbudet. Att känna sig lite vilsen är vanligare än du tror. Letar du efter eleganta men sportiga underkläder ska du utan tvekan välja just Calvin Klein. En passande sportig topp kan tillföra Calvin Klein trosan en så kallad final touch och du kommer att känna dig snygg samtidigt som du är bekväm.  
Rosa, svart, vitt och beige – möjligheterna är många. Det viktigaste är att underkläderna är gjorda med ett enda mål; att kombinera den sportiga bekvämligheten med den efterlängtade elegansen.

Liknande sökningar
Calvin Klein Kepsar
Calvin Klein Axelremsväskor
Calvin Klein Handväskor
Calvin Klein Plånböcker
Calvin Klein Portföljer
Calvin Klein Ryggsäckar
Bikinis från Calvin Klein
Calvin Klein Kostymbyxor
Calvin Klein Leggings
Calvin Klein Mjukisbyxor
Calvin Klein Jeansjackor
Calvin Klein Högmidjade jeans
Calvin Klein Skinny jeans
Calvin Klein Slim jeans
Calvin Klein Stretch jeans
Tröjor från Calvin Klein
Calvin Klein Hoodies
Calvin Klein t-shirts
Calvin Klein Push up-BH
Calvin Klein Parfym
Rörstrand Assietter
Nordal Soffbord
Brave Soul Cargobyxor
Reclaimed Vintage Jeansjackor
G-Star jeans
Closet London Minikjolar
Stylein Kjolar
Nike Långärmade klänningar
NLY Paljettklänningar
Tiger of Sweden Festklänningar