Underklänningar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Underklänningar

En bra underklänning höjer hela looken
En underklänning är ett plagg i åtsittande, lätt material som snyggar till linjerna på ens kläder och hindrar oattraktiva sömmar på underkläderna från att synas. En underklänning är ungefär som ett lyxigare nattlinne, men gjort för dagsbruk. Det är vanligast att ha en underklänning i en neutral färg som hudfärgad, vit och svart, eftersom det inte är meningen att den ska synas. Det finns ingen variant av underklänning som är designad att fungera som ytterplagg, det ska ses endast som underkläder, inte minst eftersom de oftast är helt utan detaljer och finess.

En bra grund för en outfit

Det är faktiskt oftare än man tror som en underklänning kan komma väl till hands. Det kan vara en klänning som hakar upp sig på underkläderna och dras upp när man går eller sitter ner, det kan vara att den enda rena bh man har är i fel färg och behöver lite extra hjälp att döljas under tröjan eller klänningen, eller kanske man vill ha en lite tunnare klänning på sig i kallare väder. I alla dessa eventualiteter kommer en underklänning att hjälpa till och passa in. Det är ett utmärkt komplement till trosor och bh och är en snällare variant av en gördel, som annars kan kännas lite obekväm. En underklänning är alltid i mjukt material som smiter åt utan att trycka ihop.

Välj en bekväm underklänning

Det allra viktigaste för en underklänning är att den är bekväm, hur den ser ut kommer i andra hand. Visst finns det jättesöta modeller med spets uppe och nere vid fållen, men de vanligaste underklänningarna är i väldigt enkla utformningar, enfärgade och utan utsmyckningar. Poängen med detta plagg är inte att det ska synas, utan att det ska underlätta för alla de andra plaggen man har på sig. Det kan vara så att man vet med sig att något speciellt tyg irriterar ens hud, eftersom man då ändå kan använda plagg gjord i det materialet med hjälp av en underklänning. Man skapar snygga linjer och en bättre passform på sina kläder med en underklänning, vilket gör det till ett perfekt basplagg.Liknande sökningar
Cream Underklänningar
Elodie Details Ryggsäckar
Laguiole Jean Dubost Teskedar
Cream Vida byxor
I dig denim Byxor
Vans Byxor
Gestuz Trenchcoats
Hunter Kappor
Calvin Klein Raka jeans
One Teaspoon Högmidjade jeans
ONLY Baggy jeans
2NDDAY Klänningar
Diesel Shorts
Saint Tropez Skjortor
Hollister T-shirts
Puma T-shirts
Bvlgari Parfym
R-Co Balsam
Schwarzkopf Färger & Toningar
Milani Rouge
Original Penguin Sneakers
Cream rea
Triumph rea
Busnel rea
Converse rea
Craft rea
Desigual rea
Dyson rea
Edblad rea
Elodie Details rea