Eau de toilette

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Eau de toilette

Komplementera naturupplevelsen med en Eau de toilette

Sommaren har börjat. Naturen doftar blommor och hö, och du vill helst vara ute och njuta av solen varje dag. Du känner att din parfym är alldeles för stark och döljer andra dofter du vill njuta av – det är då en eau de toilette passar bäst. Den består av 7 – 14 % parfymblandning, friska, uppiggande noter som mattas av snabbare än en eau de parfum och fungerar som ett komplement till naturupplevelsen. Applicera gärna eau de toilette även på kläder och hår för en mer bestående effekt, och välj den doft som bäst beskriver den du vill vara idag: den flirtigt feminina som svävar omkring i sandaler och blommig sommarklänning, eller den friska, sportiga varelsen iklädd jeansshorts och sneakers med håret uppsatt i hästsvans.

Familjen du väljer

Man kan inte välja sin familj, heter det. Det gäller dock inte dofter: du kan pröva dig fram till de noter som passar dig bäst beroende på hur du själv mår och även hur doftämnen reagerar på pH-nivån i ditt skinn. De allra flesta eau de toilettes tillverkas av blommiga eller fruktiga dofter som hämtats rakt ur trädgården. Därför kan du, när du sprayar på lite doft av apelsinblommor, fresia eller rosor, passa rakt in i naturscenen. Har du planerat en dag på stranden? Känn dig då fräsch och feminin med en fruktig doft av citrus, gröna äpplen eller hallon, som väcker dina sinnen och piggar upp dig inför dagens aktiviteter.

Gott om val inför dagen

Eftersom eau de toilette är en mindre koncentrerad version av parfymer, är den lättillgänglig för alla som vill dofta gott men kanske inte har råd med en ”riktig” eau de parfum. Det är denna version av doftämnen du oftast finner i butikerna, och det kan därför vara en bra idé att skaffa mer än en flaska, så du varje dag kan välja doft efter humör, och även på detta sätt skapa rätt intryck hos andra.Liknande sökningar
Burberry Eau de toilette
Bvlgari Eau de toilette
Calvin Klein Eau de toilette
Davidoff Eau de toilette
Diesel Eau de toilette
Dolce & Gabbana Eau de toilette
Elizabeth Arden Eau de toilette
Giorgio Armani Eau de toilette
Gucci Eau de toilette
Hugo Boss Eau de toilette
Issey Miyake Eau de toilette
Jean Paul Gaultier Eau de toilette
Lacoste Eau de toilette
Marc Jacobs Eau de toilette
Paco Rabanne Eau de toilette
Ralph Lauren Eau de toilette
Replay Eau de toilette
Tommy Hilfiger Eau de toilette
Versace Eau de toilette
Yves Saint Laurent Eau de toilette
Resteröds Mössor
Horredsmattan Plastmattor
ASOS Bikinis
MANGO Långärmade blusar
Weekday Jeansjackor
Levis Utsvängda jeans
Missguided Slitna jeans
Happy Holly Midikjolar
Chi Chi London Chiffongklänningar
daisy street Klänningar