Ralph Lauren parfym

Ralph Lauren

Filter för Parfym

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ralph Lauren parfym

Ralph Lauren – flärd och lyx när den är som bäst

Designern Ralph Lauren var bara 28 år gammal när han grundade varumärket med samma namn år 1967. Varumärket blev snabbt känt för sina lyxiga designlinjer med kläder, hemattiraljer, accessoarer och dofter. Målet var alltid att inspirera kunderna till en bestående känsla av elegans, lyx och flärd i sin vardag. Ralph Lauren designade kläder, accessoarer och dofter med detta i åtanke. Just en doft kan inspirera oss på ett mycket påtagligt sätt. Den kan ta oss tillbaka till ett minne vi glömt eller påminna oss om en kär vän som vi saknat länge. Detta är doftens magiska kraft som Ralph Lauren tagit vara på när de utvecklat sina parfymer.


En Ralph Lauren Parfym - när doften får bana väg

Den ikoniska Poloserien var faktiskt den första design som Ralph Lauren skapade, och inspirationen hämtades från hans egna sportintresse. Inriktningen har bestått även i vår tid och Ralph Laurens parfymer för män riktar sig till den moderna, aktiva mannen. Parfymlinjen för kvinnor har samma fokus som alla Ralph Laurens produkter; tidlös stil och elegans för den kvalitetsmedvetna kvinnan som vill få ut ännu lite mer av sin dag.

Du har många alternativ, alla lika stilfulla

När du botaniserar bland det stora utbudet av Ralph Lauren parfymer så finns det mycket att välja på för både män och kvinnor. Kanske är du en man som vill ha en klassisk, lite tyngre doft som för tanken till 50-talets gentleman, eller så söker du en lättare, sportigare variant som fungerar lika bra när du varit på gymmet som när du ska på fest. För kvinnan finns det också många alternativ; lite tyngre noter i doften eller en lättare parfym med en bas av vanilj. Du kan lita på att Ralph Lauren har någonting för alla i sitt breda sortiment.

När designen spelar roll

Både parfymen i sig och de snygga flaskorna har designats med stor omsorg. En flaska Ralph Lauren parfym har ofta en enkel design utan överflödiga krusiduller. Den är tidlös och elegant i sin utformning och pryder lätt sin plats i varje badrumsskåp. Vi väljer ju inte främst parfym efter utseende på flaskan, men naturligtvis påverkar även ögat ditt beslut. Parfymflaskorna kommer i alla möjliga färger. Herrparfymernas flaskor finns i till exempel i buteljgrönt, marinblått, aubergine och kobolt. Oftast så pryds de av den ikoniska loggan med en polospelande man. För kvinnan kommer dofterna i eleganta, tidlösa glasflaskor med detaljer och förslutare i guld.

Doftens kraft

En doft kan påverka så mycket. Den kan förändra sinnesstämningen hos både dig själv och andra. Det är också ett sätt för dig att uttrycka din personlighet. Ibland kan doften till och med betyda mer än kläderna du väljer att ha på dig för att du ska känna dig som ditt allra bästa jag. En doft har makten att ta oss tillbaka och likaså sporra oss framåt. Med en Ralph Lauren parfym kan du få lite mer flärd och lyx i din vardag samtidigt som du känner dig som ditt allra bästa jag.

Liknande sökningar
Ralph Lauren väskor
Ralph Lauren Axelremsväskor
Ralph Lauren Handväskor
Ralph Lauren Shoppingväskor
Ralph Lauren Långärmade blusar
Ralph Lauren Mjukisbyxor
Ralph Lauren jackor
Ralph Lauren Raka jeans
Ralph Lauren Långklänningar
Ralph Lauren Maxiklänningar
Ralph Lauren Trikåklänningar
Ralph Lauren skjortor
Ralph Lauren Hoodies
Ralph Lauren Polotröjor
Ralph Lauren Stickade tröjor
Ralph Lauren T-shirts
Calvin Klein Parfym
Dolce & Gabbana Parfym
Hugo Boss Parfym
Paco Rabanne Parfym
Desigual Halsdukar
Elodie Details Halsdukar
Victorinox Kockknivar
Whyred Kortärmade blusar
Pieces Vida byxor
Nike Långärmade klänningar
NLY Trikåklänningar
Grundéns Regnställ
The North Face Träningströjor
Masai Cardigans