Roll on parfymer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Roll on parfymer

Roll-on parfymer: En genialisk lösning

Ditt jet-setterliv ska just börja. I morgon bär resan mot okända stränder, och med inte lite spänning i kroppen står du inför den gigantiska men självklara göran: det allra viktigaste ska få plats i din lilla resväska. Få se nu – du har med dig kläder, skor, tandborste, deodorant... Plötsligt fastnar din blick på din nya lilla parfymflaska. Just det, parfymen! Lika plötsligt ser du en inre syn av en öppen väska som doftar ganska starkt, med en (ganska tom) liten parfymflaska i mitten. Inte vill du riskera att förlora den dyra doften på det sättet! Och att kånka runt ett par parfymflaskor i ryggsäcken runt halva världen känns inte heller så praktiskt... Det är därför roll-on parfymer uppfunnits.

Ett perfekt resealternativ

Lite doftämnen i en praktisk roll-on flaska som får plats även i den minsta handväskan – smart, eller hur? Du kan ta med dig din parfym precis dit du vill utan att den stjäl plats i ditt redan skrymmande bagage, och den dyra eau de parfum-flaskan får stanna där den hör hemma: i kylen. (Visste du att kylskåpet är det bästa stället att förvara parfymer? Kylan förlänger nämligen dofternas liv.) Vill du då höja din självkänsla när som helst under dygnet kan du enkelt ta fram din roll-on parfym och obemärkt dutta på lite på hudens pulspunkter – så var du klar! För vissa spelar inte märket på deodoranten någon roll, medan det för andra är av största vikt att känna sig trygg med märkesvalet. Kända märken för deodoranter är exempelvis Acqua di ParmaBurberry och Biotherm. Men här på Cashbacker hittar du också deodoranter på rea från LorealKarl Lagerfeld eller Issey Miyake för att nämna några. Även Cliniques deodoranter uppskattas för sina sköna dofter.

En doft som klär dig

Vilken doftkombination ska du välja? Tänk på att välja doftfamilj enligt resmål: ska du till sol och varma stränder kan du ta en frisk och fräsch doft med noter av citrusfrukter eller hallon. Bär resan till kyligare platser passar kanske tyngre dofter bättre – lavendel, vanilj eller bergamott, till exempel. Prova även parfymen på din hud och se hur den reagerar på din pH-nivå: inget ackord doftar på samma sätt på två olika människor, och alla upplever vi parfymer olika. Därför är doftkombinationer något väldigt personligt: välj den som just du fallit för.Liknande sökningar
Ralph Lauren Mössor
Speedo Badbyxor
Abecita Bikinis
Guess Jackor
ASOS Utsvängda jeans
Cream Jeans
Mouli Slim jeans
Minimum Kjolar
Name it Klänningar
Adidas Myskläder
Dr Denim Jeansshorts
Monki Linnen
Lexington T-shirts
NA-KD Tröjor
Tommy Hilfiger Strumpor
Parisian Undertröja
Alyssa Ashley Parfym
Donna Karan Parfym
Shiseido Foundation
Puma Basketskor
Biotherm rea
Clarins rea
Clinique rea
Lancaster rea
Adidas rea
Artwood rea
Boomerang rea
Casall rea
Converse rea
DAGMAR rea