Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fotbad

Investera i ett fotbad och förgyll din vardag

Ett fotbad är något som kanske känns som en onödig lyx, men faktum är att det kan bli en ovärderlig del i din vardag. Om du sätter i rutin att använda ditt fotbad minst en gång varannan vecka, helst mer, kommer dina fötter att tacka dig varje dag, året om. Det spelar ingen roll vilken årstid det är utomhus, dina fötter arbetar alltid övertid för att hålla dig på rätt spår i vardagen. De skor du väljer att ha på dig, hur mycket du tränar, hur mycket du går och står varje dag, det är allt sånt som spelar in när det kommer till hur dina fötter mår. Med ett fotbad kommer du minska påfrestningen på fötterna och ge dem en välförtjänt paus, och den förbättrande effekten kan du räkna med att få tillbaka många gånger om.

Gör fotvård till en rutin

När du köpt ditt fotbad kan du gärna se till att komplettera din fotvård med fotfilar, fotkrämer och fotsalt. Om du föredrar en pimpsten istället för en fotfil kan du såklart bara byta ut den. Den allra bästa effekten på din fotvård får du om du börjar med ett mjukgörande fotbad och sedan går vidare till att fila och smörja in fötterna. Det är inget som säger att du inte kan skippa filen då och då, om du inte har tid eller ork, men se till att använda den åtminstone varannan gång du tar ett bad, då håller du fötterna mjuka och fina.

Botanisera bland märkena

Nästan alla märken som tillverkar produkter för hem och hushåll har en eller flera modeller av fotbad i sitt utbud. Det kan kännas som en djungel att ta sig igenom, men det gäller bara att vara bestämd om vad det är du faktiskt ska använda fotbadet till och sedan hitta en modell som fungerar för just de behoven, och inte lockas till att köpa en värstingmodell du kanske inte senare kommer använda. Det finns många olika sidor som säljer fotbad, så jämför dem gärna med varandra innan du bestämmer dig.Liknande sökningar
Rosa Mössor
Kosta Boda Ölglas
Hasta Rullgardiner
How to Kiss a Frog Blusar
Ted Baker Blusar
Carhartt WIP Byxor
TFNC Byxor
Religion Kappor
Pieces Kjolar
Morgan Spetsklänningar
Sloggi Träningskläder
Balmain Hoodies
Gym King T-shirts
Liquorish Tröjor
OBJECT Stickade tröjor
Odd Molly Cardigans
Tiger of Sweden Boxershorts
Schwarzkopf Hårfärgning
Áhkká Stövlar
Reima Vinterstövlar
Beurer rea
CCS rea
Mavala rea
OBH Nordica rea
Scholl rea
Weleda rea
Bare Minerals rea
Birkenstock rea
Books rea
BUBBLEROOM rea