Filter för Fotfilar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fotfilar

Fotfilar håller fötterna i toppform

För dig som ofta går långt, har ett jobb där du står mycket eller tycker om att gå i klackskor är fotfilar det bästa du kan köpa till dina fötter. De gör på ett enkelt sätt att du kan få dina fotsulor lena och fina, plus att de kommer tåla många fler mil när du tar ordentlig hand om dem. Fotfilar är grunden till all fotvård, och den kompletteras med fotkrämer, fotsalt och en pimpsten för allra bästa effekt. Som tur är behöver fotfilar inte vara så himla dyra, även om det kan finnas kvalitetsskillnader mellan de billigare och de lite dyrare modellerna. De flesta sajter som säljer hudvård har en avdelning för fötterna, annars kan du alltid surfa in på ett av de olika apotekens hemsida för att shoppa fotvård.

Gör foten len i några drag

Det viktigaste man ska tänka på är att man ska helst ta fram sin fotfil när huden på foten är mjuk och varm, helst efter en dusch eller kanske efter ett fotbad. Då har du som lättast att fila bort hård hud och hudavlagringar som satt sig på foten. Dessutom kan du fila ner liktornar på fötterna, vilket kommer göra att du inte kommer bli lika öm om fötterna när du har stått och gått länge.

Välj fotfil efter behov

När det kommer till vilken fotfil du behöver finns det några olika modeller att välja på, de flesta är anpassade antingen till att ta hand om alla besvär, eller för ett speciellt. Om du inte har några särskilda behov för dina fötter rekommenderar vi att du satsar på en universal fil, som kan användas under längre tid och städas av när det behövs. Tänk på att använda din fotfil med jämna mellanrum för att dina fötter ska må så bra som möjligt. Om du tar hand om dina fötter kommer din vardag garanterat bli mer dräglig, och du kommer inte vara lika trött efter jobbet eller skolan som du varit innan. Du kommer orka mer, helt enkelt!Liknande sökningar
Brave Soul Långärmade blusar
ONLY Prickiga blusar
Trendyol Vida byxor
Y.A.S Vida byxor
Áhkká Underställ
InWear Kappor
Paper Dolls Jackor
Trendyol Jackor
Jacqueline de Yong Högmidjade jeans
SikSilk Klänningar
Liquor N Poker Skjortor
Replay Linnen
Superdry Träningskläder
Pimkie T-shirts
Twist & Tango Tröjor
IsaDora Läppglans
NYX Läppstift
Real Techniques Sminkborstar
Lyle & Scott Tofflor
Rosa Träningsskor
Babyliss rea
CCS rea
Maria Åkerberg rea
Remington rea
Scholl rea
ASICS rea
Birkenstock rea
DAGMAR rea
Desigual rea
Dirty Linen rea