Fotkrämer

Filter för Fotkrämer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fotkrämer

Skäm bort dina fötter med fotkrämer

Fötterna är kanske de allra viktigaste kroppsdelarna vi har, men det är ofta som de blir förbisedda när det kommer till kroppsvård. Om du ser till att hålla dina fötter mjuka och lena kommer du slippa mycket av de problem man vanligtvis får efter en lång dag på jobbet, du kommer att vara mindre trött och orka mera. Genom att regelbundet använda ett fotbad och fotfilar kan du på ett litet kick få bättre hälsa och en bättre känsla i kroppen – utan att behöva anstränga dig särskilt mycket.

Håll fötterna mjuka

Efter att du använt en fil eller en pimpsten är det bra att kunna sätta på en bra fotkräm som hjälper till att hålla foten mjuk och huden len. Om du har tagit bort förhårdnader eller liktornar med filen eller pimpstenen måste du använda en fotkräm för att ta hand om och återfukta din hud. Sätt på den så fort du har tvättat bort återstående hud och smuts, då får du den bästa effekten. Det finns många sorters fotkrämer att välja mellan, både vad gäller lukt och användningsområde. Om du inte har några speciella behov rekommenderar vi att du köper en universalkräm som fungerar på de flesta typer av hud.

Ta dig tid att välja

Det kan tänkas vara något som ska handlas för att man måste och inte för att man vill, men faktum är att det nu finns så många fina fotkrämer att det är riktigt kul att botanisera bland flaskor och burkar. Om du dessutom är ute efter fotsalt kan du matcha dem i färg och sätta dem på badkarskanten eller synligt på skåpet, det finns ingen som helst anledning till att nöja dig med tråkiga förpackningar som innehåller parfymfria krämer. Unna dig lite extra när det kommer till fotvård, det kommer aldrig vara en investering som inte betalar sig, tvärtom kommer du få ut mycket av pengarna, varje gång.Liknande sökningar
Champion Accessoarer
Kappa Magväskor
Skeppshult Stekpannor
UNIQUE21 Culottes
Esprit Skinny jeans
Blåa Kjolar
Chi Chi London Midiklänningar
Cream Långärmade klänningar
Keepsake Klänningar
La Redoute Skjortklänningar
Sisters Point Långklänningar
FILA Sport-bh
Áhkká T-shirts
Nudie Jeans T-shirts
NYX Highlighter
IsaDora Ögonskuggor
Shiseido Ögonskuggor
Maria Åkerberg Puder
Timberland Chukka boots
Duffy Sandaletter
ACO rea
BURTS BEES rea
CCS rea
Meraki rea
Scholl rea
Bare Minerals rea
By Malene Birger rea
Dirty Linen rea
Foreo rea
HOPE rea