Filter för Fotsalt

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Fotsalt

Fotsalt dubblerar effekterna från dusch och fotbad

Om du verkligen vill skämma bort dina fötter ska du, förutom att investera i ett riktigt bra fotbad, se till att handla hem en lyxig burk med fotsalt att använda när du tvättar dina fötter. Om du inte har ett fotbad kan du alltid använda fotsalten i duschkabinen, så länge du sätter i proppen och låter vattnet byggas upp lite så att det täcker fötterna. Som tur är kommer fotsalt nästan alltid i fina förpackningar, vilket gör att de även kan bli en fin inredningsdetalj i badrummet.

Mjukgör och renar

Det fotsaltet gör är ganska enkelt egentligen, det ser till att huden ovanpå foten och på fotsulan tvättas och mjukgörs. Saltet är ett bra komplement till fotfilar, fotkrämer och pimpsten som man använder efter att fötterna tvättats, eftersom det tar bort det yttersta lagret smuts och gör det lättare för filen att komma till. Det är också mjukgörande, eftersom saltet slipar ner lite av de översta hudavlagringarna, lite som när du varit på stranden en hel dag och känner hur fötterna blivit mjukare av all sand. En annan bra sak med fotsalt är att det öppnar upp hudens porer, vilket gör att smutsen lättare försvinner och den fotkräm du använder lättare går in i huden och kan verka djupare.

Ett perfekt komplement till din fotvård

Det kan tänkas onödigt att lägga ner så mycket tid och energi på sina fötter, men faktum är att fötternas välmående har en oerhört viktig verkan på hela vår tillvaro. Om du slipper att ha ömma fötter efter en lång dag på jobbet kommer mycket av stressen och tröttheten från dagen att försvinna, och du kan vara ute på roligare äventyr både på kvällar och helg. För att du ska kunna ha på dig de snyggaste skorna med de högsta klackarna, eller kunna gå runt med tunga arbetsskor en hel dag utan att få ont i fötterna krävs det att du lägger lite tid på fotvård då och då. Det är det definitivt värt.Liknande sökningar
Laguiole Knivar
Gina Tricot Orrebyxor
Salomon Byxor
Röda Jackor
Blend Slitna jeans
Dr Denim Utsvängda jeans
MANGO Utsvängda jeans
daisy street Minikjolar
Girl In Mind Kjolar
Lexington Kjolar
BUBBLEROOM Långklänningar
Dickies Tröjor
Liquor N Poker Tröjor
Rosa Tröjor
Clarins Skönhet och hälsa
Helhetshälsa Kosttillskott
Milani Eyeliner
Hunter Chelsea boots
New Look Espadriller
Blåa Kängor
Scholl rea
Artwood rea
Barbour rea
Birkenstock rea
Books rea
BUBBLEROOM rea
Canada Goose rea
Elodie Details rea
Georg Jensen rea
Hugo Boss rea