Filter för Pimpsten

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pimpsten

Pimpsten är naturens egen fotfil

Alla vet att man enkelt kan ta bort hård hud, fyrtornar och hudavlagringar med fotfilar, men det som många kanske inte känner till är att det finns ett naturligt alternativ som fungerar precis lika bra. Genom att använda en pimpsten sällar du dig till en tradition som har flera hundra år på nacken, och som fanns långt innan fotbad och fotkrämer, men som nu är ett fint komplement till dessa. Om du använder ett fotbad kan du med fördel följa upp det med pimpsten, eftersom huden blir väldigt mjuk och följsam då.

Finns i konstmaterial

Även om den klassiska pimpstenen finns i naturen är det inte alltid lätt, eller prisvärt, att köpa den äkta varan. Idag finns det massor av bra pimpstenar gjorda på konstgjort sätt, men själva grundidén är precis densamma. Pimpstenen avlägsnar all hud och all smuts som samlas på foten, och den är perfekt till att fila ner alla de förhårdnader man kan få om man går på hårt under lag eller har lite för höga klackar på skorna. En pimpsten hjälper till att stärka effekterna av fotkrämen som kommer efter den, eftersom den gör så att huden öppnar upp sig lite och krämen kan tränga djupare ner i huden och mjukgöra bättre.

Använd direkt efter fotbadet

Om du satsat på ett bra fotsalt kommer din pimpsten att göra ett ännu bättre jobb med att få dina fötter lena och mjuka. De två samarbetar nämligen fint, och gör att all lös hud och alla förhårdnader försvinner i ett nafs. Du använder pimpstenen precis som du använder en fotfil, med mjuka men bestämda rörelser på samma håll över hela sulan. Om du köper en pimpsten får du gärna blöta den lite innan du använder den, så att löst material kommer bort från ytan och du får en hårdare sten som håller längre. Pimpsten kan du köpa på alla ställen som har fotvårdsprodukter, till exempel apotek eller på specialistsidor.Liknande sökningar
ALDO Solglasögon
Versace Ryggsäckar
Spiegelau Champagneglas
Kärcher Grovdammsugare
Svarta Badbyxor
Free People Utsvängda byxor
Noak Byxor
OBJECT Orrebyxor
Blåa Jackor
ASOS Mammakjolar
Glamorous Minikjolar
Ilse Jacobsen Trikåklänningar
Parisian Långärmade klänningar
Sisters Point Skjortor
Craft Träningslinnen
G-Star Tröjor
Eylure Lösögonfransar
Svarta Arbetsskor
primigi Sportsandaler
Ellesse Sneakers
Babyliss rea
L:A Bruket rea
Adidas rea
Bare Minerals rea
Calvin Klein rea
Converse rea
Desigual rea
Foreo rea
Geggamoja rea
LEGO rea