Filter för Pimpsten

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Pimpsten

Pimpsten är naturens egen fotfil

Alla vet att man enkelt kan ta bort hård hud, fyrtornar och hudavlagringar med fotfilar, men det som många kanske inte känner till är att det finns ett naturligt alternativ som fungerar precis lika bra. Genom att använda en pimpsten sällar du dig till en tradition som har flera hundra år på nacken, och som fanns långt innan fotbad och fotkrämer, men som nu är ett fint komplement till dessa. Om du använder ett fotbad kan du med fördel följa upp det med pimpsten, eftersom huden blir väldigt mjuk och följsam då.

Finns i konstmaterial

Även om den klassiska pimpstenen finns i naturen är det inte alltid lätt, eller prisvärt, att köpa den äkta varan. Idag finns det massor av bra pimpstenar gjorda på konstgjort sätt, men själva grundidén är precis densamma. Pimpstenen avlägsnar all hud och all smuts som samlas på foten, och den är perfekt till att fila ner alla de förhårdnader man kan få om man går på hårt under lag eller har lite för höga klackar på skorna. En pimpsten hjälper till att stärka effekterna av fotkrämen som kommer efter den, eftersom den gör så att huden öppnar upp sig lite och krämen kan tränga djupare ner i huden och mjukgöra bättre.

Använd direkt efter fotbadet

Om du satsat på ett bra fotsalt kommer din pimpsten att göra ett ännu bättre jobb med att få dina fötter lena och mjuka. De två samarbetar nämligen fint, och gör att all lös hud och alla förhårdnader försvinner i ett nafs. Du använder pimpstenen precis som du använder en fotfil, med mjuka men bestämda rörelser på samma håll över hela sulan. Om du köper en pimpsten får du gärna blöta den lite innan du använder den, så att löst material kommer bort från ytan och du får en hårdare sten som håller längre. Pimpsten kan du köpa på alla ställen som har fotvårdsprodukter, till exempel apotek eller på specialistsidor.Liknande sökningar
Reisenthel Axelremsväskor
Truffle Collection Väskor
Klara Knytbandslängder
Tommy Hilfiger Bikinis
Soyaconcept Ärmlösa blusar
Junarose Midiklänningar
Timberland Skjortor
Wrangler Skjortor
Casall Träningskläder
daisy street Tröjor
Guess Hoodies
NA-KD Bodys
Adidas Boxershorts
Sloggi Kalsonger
Oscar de la Renta Parfym
American Crew Hårprodukter
Peter Thomas Roth Peeling
Clinique Foundation
Pür Läppennor
Gant Slip in
Babyliss rea
L:A Bruket rea
Bare Minerals rea
Boomerang rea
By Malina rea
Craft rea
DAGMAR rea
Ecco rea
ERNST rea
Happy Socks rea