Hårprodukter

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårprodukter

Hårstyling är pricken över i för din stil

Den som någon gång har haft en dålig hårdag vet hur knivigt det kan vara att få rätt på frisyren. Oftast inträffar dessa katastrofer på de sämsta tänkbara dagarna, en viktig dag på jobbet, dagen man har föredrag i skolan eller på universitetet, eller på första dejten. Det kan kännas jobbigt att stå med en bunke hårborstar i ena handen och hårspray i den andra utan att kunna göra något vettigt med dem, men om du bara tar det lugnt och följer våra råd kommer du att kunna minimera antalet dåliga hårdagar och hantera de som dyker upp på ett smidigare sätt.

Allt handlar om fingertoppskänsla
 

Det första du måste komma ihåg är att allas hår är annorlunda och en produkt som fungerat perfekt för en kompis kanske inte alls blir bra om du använder det på ditt eget hår. De viktigaste investeringarna du kan göra är att ta reda på vilken sorts schampobalsam och hårinpackning ditt hår behöver och köpa alla av samma märke. Oftast hänger dessa produkter ihop och är gjorda för att användas tillsammans. Att ha schampo och balsam från två olika leverantörer är ingen bra idé, eftersom de kan ha olika effekter på håret och ta ut varandra, vilket innebär att du inte får någon förbättring på din hårstyling. Efter att du fixat dessa grejer kan du gå vidare till själva stylingen.

Använd kvalitetsprodukter i alla led

Här gäller det att vara lite smart med sin shopping. Det finns en uppsjö av olika märken att välja bland när du ska köpa en hårfönlocktång eller plattång, men alla av dem är långt ifrån bra. Välj ett märke som har fått goda omdömen och kvalitetsmärkningar, då är det större risk att de är snälla mot håret och stylar det utan att skada håret. Även här kan det vara bra att välja samma märke, för att göra din hårstyling så effektiv som möjligt. När du sedan ska välja produkter kan du fråga din frisör vilka produkter som fungerar allra bäst för just ditt hår.Liknande sökningar
American Crew Hårprodukter
Davines Hårprodukter
GHD Hårprodukter
Goldwell Hårprodukter
Kerastase Hårprodukter
Kevin Murphy Hårprodukter
LANZA Hårprodukter
Loreal Hårprodukter
Maria Nila Hårprodukter
Matrix Hårprodukter
Moroccanoil Hårprodukter
Nioxin Hårprodukter
Paul Mitchell Hårprodukter
Redken Hårprodukter
REF Hårprodukter
Revlon Hårprodukter
Schwarzkopf Hårprodukter
Sebastian Hårprodukter
TIGI Hårprodukter
Wella Hårprodukter
Lindberg Byxor
Religion Byxor
FILA Jackor
Nudie Jeans Jeansjackor
Ralph Lauren Vårjackor
Studio Total Vinterjackor
Cream Lågmidjade jeans
OBJECT Festklänningar
Selected Femme Omlottklänningar
Nudie Jeans Skjortor