Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Balsam

Ett bra balsam får ditt hår att skina

Det är många av oss som drömmer om det perfekta Hollywood-håret, och genom att välja bra produkter när det kommer till hårstyling är det första, och viktigaste, steget till att få det snyggaste svallet. Varje gång du tvättar håret sliter du på det, och för att motverka detta slitage som kommer dels från vattnet, men faktiskt också från ditt schampo, bör du använda ett balsam varje gång du tvättar det. Det är bra att ha ett balsam som kommer från samma märke eller serie som schampot, eftersom de ofta är utvecklade att användas tillsammans och därför kompletterar varandra väldigt bra.

Låt ditt balsam sitta i
 

Du kan faktiskt låta ditt balsam sitta i efter att du duschat, ungefär som en enklare version av en hårinpackning, men med lite mildare resultat. Balsamet är i första hand gjort för att verka på ganska kort tid, men om du låter det sitta i lite längre kommer du få en mer långtgående effekt på håret, och en djupare rengöring. Dessutom kommer håret bli mjukare och dina hårborstar och kammar kommer att ha betydligt mindre lösa hårstrån på sig efter användning. Se till att välja ett balsam gjort på naturliga råvaror, då är det oftare mer skonsamt mot både hår och hud.

Komplettera med andra produkter

Ett balsam är ett utmärkt skydd i sig, men om ditt hår utsätts för mycket påfrestning kan det behöva lite assistans för att ge håret ett lite extra skydd. Genom att använda till exempel ett hårserum kan du få en glansigare effekt på håret. En annan sak du kan göra för att få balsamets effekter att vara lite längre är att använda papiljotter istället för locktång när du hinner och kan, eftersom det inte sliter lika mycket på håret. Självklart kan du också använda locktång eller plattång när du behöver, men se då gärna till att köpa ett balsam som är gjort för hår som är lite slitet, då får du en motverkande effekt som håller håret starkt och fint.Liknande sökningar
Amika Balsam
Davines Balsam
Fudge Balsam
Goldwell Balsam
Grazette of Sweden Balsam
Kerastase Balsam
LANZA Balsam
Loreal Balsam
Maria Nila Balsam
Matrix Balsam
Moroccanoil Balsam
Nioxin Balsam
OGX Balsam
Paul Mitchell Balsam
Redken Balsam
REF Balsam
Schwarzkopf Balsam
Sebastian Balsam
TIGI Balsam
Wella Balsam
Casall Vantar & Handskar
Ted Baker Plånböcker
Gense Teskedar
Wüsthof Santokuknivar
MANGO Leggings
Selected Jeansjackor
One Teaspoon Slitna jeans
ONLY Trikåklänningar
Calvin Klein Myskläder
Jordan Träningskläder