Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Glansspray

Glansspray – vägen mot glansigt hår

Glansspray passar perfekt för dem som gärna vill ha extra glittrigt hår. Sprayen tillsätter en glanseffekt som man ofta strävar efter under speciella festtillställningar. Den passar även dig som satsar på att ha lite glamour i vardagen.

Produkten ger håret en stjärnglans utan att tynga ned det. Den används oftast som en sista touch till din hårstyling. Hårgel är ytterligare en stylingsartikel som tillför håret extra glans men på ett helt annat sätt än glansspray, så de får inte blandas ihop.

Hur gör man

Precis som hos alla andra hårprodukter är glansspray enkel att använda. Givetvis ska man först och främst välja en spray som passar ens hårtyp. Idag finns det en hel del guider på nätet som leder en direkt till det rätta valet.

Glanssprayen brukar sättas sist i håret vilket betyder att du först och främst rengör det med passande schampo och balsam, fönar försiktigt och tillsätter mousse eller gelé för fastare stadga. Är du färdig med frisyren så är det glanssprayens tur. Spraya försiktigt och se till att det inte blir för mycket. Det ska vara glitter och glamour men i rätt mängd.

En nivå högre

Som namnet självt antyder är glansspray artikeln som ger glans åt ditt hår. Idag har konceptet utvecklats ytterligare och denna glansgivande produkt kan förutom en skinande effekt även korrigera pigmenten i ett urblekt hår. Det kan även fungera som en vårdare vid hårt väder. Att kombinera det vackra med det nyttiga är något alla strävar efter. Så satsa gärna på de nyaste produkterna inom det sortimentet.

Några varumärken att ha i åtanke när du väljer din glansspray är Loreal, Sachajuan, Aussie och Lee Stafford. Besöker du en stylist så har även de oftast produkter de själva är nöjda med och inte hittas i de vanliga kosmetikkedjorna. Fråga dem gärna om råd!Liknande sökningar
Tommy Hilfiger Mössor
Disney Väskor
Orrefors Snapsglas
Zizzi Chiffongblusar
SikSilk Cargobyxor
Levis Raka jeans
VILA Kappor & Rockar
Monki Volangkjolar
French Connection Maxiklänningar
Lacoste Skjortor
Craft Träningslinnen
Good For Nothing Tröjor
Missguided T-shirts
Pieces Koftor
NN07 Undertröja
Zadig & Voltaire Parfym
Helena Rubinstein Mascara
Makeup Revolution Primer
Burton Menswear Chelsea boots
Ecco Pumps
Davines rea
Fudge rea
Kerastase rea
Maria Nila rea
Matrix rea
Paul Mitchell rea
Schwarzkopf rea
Sebastian rea
Wella rea
Adidas rea