Hårborstar

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårborstar

Hårborstar – frisyrens bästa vän

Hårborsten är kammens stolta efterföljare som idag används i mycket större utsträckning än kammen själv. Människans egen utveckling går hand i hand med hårredskapens. Så tidigt som i stenåldern tillverkade man kam av ben. Konceptet har nu vuxit till att bli en av de största industrierna i världen – den för hårstyling och håraccessoarer.

Hårborsten kammar ut håret och gör det slät, fin och len. Ett välborstat hår är vackert att titta på och mjukt att ta i. Idag hittar man hårborstar i flera olika varianter. Rundborsten är stylisternas högra hand och paddelborsten passar perfekt för långt, lockigt hår.

Enkel och viktig

Hårborsten är ett ganska enkelt redskap men väldigt viktig för att hålla håret välmående. Den underlättar stylingen och framhäver hårets naturliga glans. Borstar man sitt hår tillräckligt länge kan man få det att glänsa utan att behöva använda några andra produkter.

Hårborsten är det första du behöver när du börjar fixa din frisyr. Oberoende av om du vill ha en härlig hästsvans eller strävar efter den perfekta hårknuten så måste du först och främst borsta ditt hår, och skulle en slinga falla ut är det borsten som fångar upp den och sätter den åter på plats.

Modern design på en klassiker

På senare år förutom sitt klassiska bruk har hårborsten fått ett annat användningsområde. Tack vare en ergonomisk och modern design kan borsten användas som massageredskap. Att massera hårbotten och huvudet med en anpassad hårborste kan göra underverk för trötta och utarbetade människor.

Ett friskt och vackert hår har alltid en bra hårborste till hands. Vill man dock fixa till frisyren lite extra gäller det att ha lite hårspray, volymspray eller gel i. På det sättet får den gamla klassikern lite hjälp på traven för att locka fram det bästa av vårt hår. Glöm inte att ta med hårborsten i handväskan på väg ut! Det lättaste sättet att fixa håret är faktiskt att borsta det.

Om lössen är framme

Lusmedel är räddaren i nöden. Paranix är ett av de bästa lusmedeln just nu och den finns både som olja och schampo.

 Liknande sökningar
Björn Axén Hårborstar
GHD Hårborstar
Tangle Teezer Hårborstar
ICHI Volangblusar
NA-KD Ärmlösa blusar
Liquor N Poker Byxor
Diesel Jackor
Tretorn Jackor
ONLY Slitna jeans
B Young Kjolar
NA-KD Underkjolar
Brave Soul Omlottklänningar
New Look Långärmade klänningar
Trendyol Långklänningar
Y.A.S Bröllopsklänningar
Abercrombie & Fitch Skjortor
Guerlain Parfym
TIGI Schampo
Maria Åkerberg Ansiktsvatten
Elizabeth Arden Smink
Maybelline Läppstift
New Look Sneakers
Truffle Collection Sneakers
Babyliss rea
Björn Axén rea
Bumble and bumble rea
Davines rea
Dirty Works rea
EcoTools rea
Ga.Ma rea