Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårfön

Hårfön – vår vardagliga konst

Att föna håret är en av tjejernas mest vanliga vardagsrutiner. Man vaknar, går upp, duschar och tvättar håret med schampo och balsam. Sen kommer föningen. Och så om och om igen, alltid i den ordningen eller nästan i varje fall. Vi vet alla vad hårfönen används till men ifall det finns en läsare som inte är bekant med begreppet så är hårfön ett redskap som blåser blött hår och torkar det.

Det är onekligen en av de mest använda stylingsartiklarna och det är inte ovanligt att man har flera olika varianter hemma beroende på hur man vill ha sitt hår. Att föna håret är en vardagskonst. Varför? Jo, föningen ger inte alltid resultatet man hoppats på mest, då tjejer oftast gärna vill vara vackra i håret efter de fönat det. 

Misstagen du bör undvika

Om att föna håret är en vardagskonst då är att föna snyggt något som närmar sig ett mästerverk. I de flesta fall blir håret torrt och med alldeles för mycket volym. För att undvika de negativa effekterna finns det några enkla råd du kan följa. Värmeskyddande produkter minskar uttorkningen av håret som föningen ofta ger. Använd gärna sådana redan när håret är blött. Har du långt hår se till att torka hela håret på en gång. Tar du processen i omgångar så torkar den ut ditt hår ännu mer.

Mer än bara torrt hår

Hårfön står för mycket mer än bara ett hårtorkningsredskap. Idag tillverkas det produkter med olika munstycken som formar håret till en önskad frisyr utan att du ska behöva använda dig av särskild många andra stylingsartiklar. Väljer du ett volymmunstycke kan du få vackra lockar eller vågor. Ett smalt munstycke gör att luftströmmen hamnar på en mindre yta och gör just den mer mottaglig för vidare styling. Tänk alltid på vilken effekt du vill skapa innan du fönar!Liknande sökningar
Babyliss Hårfönar
GHD Hårfönar
Remington Hårfönar
Weekday Runda solglasögon
Kärcher Grovdammsugare
Ethimo Soffbord
VERO MODA Knytblusar
G-Star Cargobyxor
Kenzo Jackor
Bershka Jeans
Geggamoja Kjolar
TFNC Minikjolar
Helly Hansen T-shirts
lindbergh Tröjor
Lacoste Eau de toilette
L:A Bruket Parfym
REF Balsam
Schwarzkopf Hårfärgning
Yves Saint Laurent Läppennor
Dr Martens Skor
Vagabond Finskor
Billi Bi Sandaler
Svarta Skateskor
Babyliss rea
Braun rea
Emerio rea
Ga.Ma rea
GHD rea
HH Simonsen rea
OBH Nordica rea