Hårförlängning

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårförlängning

Hårförlängning – långt hår på ett par minuter

Att ha ett långt och vacker hårt är en självklarhet för de flesta kvinnor. Drömmen om det fylliga, långa håret har följd med i flera decennier då det framhäver vår kvinnlighet och får oss att känna oss vackra. En annan självklarhet är att långt ifrån alla har långt hår även om de vill det. Det är just här hårförlängningen kommer väl till hands. Som namnet självt säger står konceptet för en förlängning av det egna håret på ett snabbt och enkelt sätt med hjälp av löshår eller extensions.


Välj rätt metod och färg

Är du nybörjare på löshår så ska du inte oroa dig för en sekund. Idag finns det duktiga stylister och frisörsalonger som ser till att du får råd, tips och kompetent hjälp. Du står inför flera val när du väl bestämt dig för en hårförlängning. Det första man ska tänka på är hur man vill ha löshåret fäst. Det finns ett flertal alternativ: med tejp, värme, clips eller med microringar. Oberoende av vilken metod du använder dig av ska du först och främst veta att ingen av dessa är farliga eller smärtsamma.

Att välja rätt färg är ytterligare något som du ska tänka på. Idag finns det över 60 olika färgskalor som lätt förvirrar en oerfaren kund. För att göra processen lättare hittar du stylister som gärna tittar på en bild av ditt hår innan ditt besök för att fastställa den rätta nyansen.

Bra skötsel

Det första du ska tänka på i samband med skötseln av din hårförlängning är att löshåret alltid kommer att vara placerat en bit ut från din egen hårbotten vilket gör att den inte få näring från kroppen såsom det egna håret. Därför är det viktigt att tillföra det fukt och fetter för att det ska bibehålla sin glans och vackra look. Vinterhalvåret leder oftast till att håret blir torrt och tråkigt därför är det extra viktigt att använda sig av fuktgivande schampo och balsam. Kammar och hårborstar ska användas försiktigt för att inte fastna i hårförlängningen.Liknande sökningar
Poze Hairextensions Hårförlängning
Rapunzel of Sweden Hårförlängning
Petite Friture Sidobord
Miss Selfridge Bikinis
Soaked in Luxury Ärmlösa blusar
Stradivarius Prickiga blusar
ASOS Vida byxor
Pieces Byxor
Selected Femme Chinos
South Beach Jackor
VERO MODA Kavajer
G-Star Shorts
Svarta Hotpants
Dorina Sport-bh
Nudie Jeans Tröjor
Selected Homme Strumpor
Fashion Union Undertröja
Batiste Hårprodukter
E.l.f Mascara
Timberland Chelsea boots
Melissa Skor
New Look Platåskor
Babyliss rea
Poze Hairextensions rea
Rapunzel of Sweden rea
Adidas rea
Canada Goose rea
Dr Martens rea
Dyson rea
Edblad rea