Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårgel

Hårgel – hårvaxets lillebror

Hårgel är en av de mest använda stylingsartiklarna. Den är lätt att använda och kan appliceras på både torrt och blött hår. Till skillnad från exempelvis hårmousse och hårspray som kräver ett handdukstorkat hår för att uppnå optimalt resultat kan gelén användas direkt när du kliver ur duschen och inte ens hunnit torka håret.

Produkten ger håret den önskade formen och håller det på plats under hela dagen. Dess effekt är mjukare än hårvaxet och dess konsistens är oftast tunnare. Produkten ger mer stadga än krämer men är inte lika mycket som vax.

Wet look

Hårstyling är en bransch där produkterna spelar en stor roll. Det kryllar av olika alternativ som anpassas till ditt behov, hårtyp och önskemål. Något som hårgel är känd för är dess förmåga att få håret att se lite blöt och glansigt ut. Den så kallade "wet look" med bakåtkammat hår är något som många killar gärna satsar på. Gelén passar även väldigt bra för dem som har kortare hår då produkten är enkel att styla med.

Lätt och användbar

Det bästa med hårgel är att den är lätt i sin konsistens och smidig att använda. Ta bara önskad mängd mellan fingertopparna och styla håret precis som du vill. Under sommarhalvåret är det bra att köpa en gelé med UV- och värmeskydd så att håret tar mindre skada av solstrålarna.

Med tanke på att artikeln är enormt populär går den att hitta i flera olika varianter både i kosmetikkedjorna och online. Prisnivåerna varierar och även här som hos många andra stylingprodukter gäller regeln – lite dyrare pris garanterar bättre kvalitét. Etablerade varumärken som Kerastase, KIEHL’S och Lernberger Stafsing sätter igång fantasin med sina coola förpackningar och väldoftande artiklar. Vill du höja nivån ytterligare kan du satsa på en Shu Uemura hårgel som tillsätter fiber i håret för att hålla det glansigt och friskt.Liknande sökningar
Love Moschino Plånböcker
WeSC Badshorts
Röda Badkläder
Boomerang Dunjackor
Devils Advocate Kappor
Noak Västar
Y.A.S Trenchcoats
Diesel Skinny jeans
Odd Molly Jeans
Stradivarius Skinny jeans
Joelle Långärmade klänningar
Esprit Linnen
Y.A.S Linnen
Craft Träningskläder
Reclaimed Vintage Undertröja
Nivea Body lotion
IsaDora Mascara
Röda Finskor
Burton Menswear Loafers
Emporio Armani Träningsskor
American Crew rea
Clarins rea
Davines rea
Grazette of Sweden rea
KMS rea
LERNBERGER STAFSING rea
Maria Åkerberg rea
Matrix rea
Paul Mitchell rea
R-Co rea