Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårmousse

Hårmousse – ett mjukt stylingsmedel

Hårmousse är en del av hårstylingens värld.  Den sätter grunden för formningen av din frisyr och används oftast tillsammans med hårspray för att nå önskat resultat. Hårmoussen ger dig enkelt stadga till allt från formbara lockar till en rak frisyr om det så önskas. Till skillnad från hårvaxet är denna stylingprodukt lite skonsammare och mjukare mot håret. Majoriteten av hårmousserna innehåller även mineraler och oljor som exempelvis Argan olja och ger håret både näring och fukt.

En användningsguide

Som tur är finns det ganska klara regler om hur man ska använda hårmousse. Att föna håret relativt torrt före man applicerar produkten är något som man alltid ska börja med. Värm gärna upp moussen i handflatorna och massera den i hårbotten. Krama in den ut mot hårlängden försiktigt och långsamt. Avsluta med att föna håret med hjälp av en mjuk borste som borstar slingorna upp och ner. Applicera inte hårmousse i helt vått hår då effekten blir en stel och onaturlig look. Färdigt! Ditt hår är redo för äventyr. Känns det som att moussen inte räcker till för en hållbar frisyr när håret är torrt, använd gärna en passande hårspray för en mer slitstark håruppsättning.

Ett bra komplement

Hårmousse är ett bra komplement för hårfixering speciellt för människor som har ett krulligt hår. Produkten formar lockarna och låter dem sitta vackra och stadgade. För mer hårdfixerade frisyrer rekommenderas det däremot att använda hårmousse tillsammans med andra stylingprodukter såsom hårspray eller gelé. Produktsortimentet innehåller mousser som ger glans och gör håret silkeslent medan andra bidrar till maximal volym.  

Karastase, Björn Axén och Goldwell är några exempel på varumärken som man kan välja mellan när man är på jakt efter den perfekta hårmoussen. Är du Marc Anthony fan kan du passa på och handla någon av hans hårmousser. KICK‘s egna kollektion finns också till hands för er som helst vill satsa på ett billigare alternativ.Liknande sökningar
Schwarzkopf Hårmousse
TIGI Hårmousse
Wella Hårmousse
By Malene Birger Mobilskal
MTD Åkgräsklippare
Cream Blusar
Tiger of Sweden Kortärmade blusar
Monki Utsvängda byxor
Selected Chinos
Sixth June Mjukisbyxor
Gabba Håliga jeans
Make Way Kavajer
ASOS Omlottkjolar
ASOS Plisserade kjolar
Closet London Minikjolar
Chi Chi London Klänningar
Gestuz Maxiklänningar
Craft Tröjor
Lovea Skönhet och hälsa
Sachajuan Schampo
Peter Thomas Roth Ansiktsmasker
Estée Lauder Läppstift
Toms Skor
Amika rea
Björn Axén rea
Bumble and bumble rea
Clarins rea
Fudge rea
Goldwell rea
Grazette of Sweden rea