Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårserum

Ett hårserum är det perfekta komplementet för ditt hår

Ett hårserum är lite som en bodylotion för håret, det mjukgör och tar hand om hår som är lite skadat eller visset. Med ett bra hårserum kan du förlänga hårets livslängd rejält, och du behöver inte använda så mycket åt gången för att få en fantastisk effekt. Tillsammans med ett bra schampo och ett djupvårdande balsam kommer hårserumet att göra ditt hår både friskare och snyggare, bara på ett par användningar. Som tur är behöver detta inte vara en speciellt dyr produkt, vilket är perfekt eftersom det kommer höja kvaliteten på ditt hår under en lång tid.

En liten klick räcker

Det finns två typer av hårserum att köpa, den ena är i sprayform och den andra, som är mer traditionell, säljs som en trögflytande vätska. Tänk sirap, fast för håret! Det här serumet behöver du inte använda särskilt mycket av för att få en bra effekt, det räcker med en klick lika stor som en tia för att hela ditt hår ska lyftas. Precis som när man köper hårinpackning, hårmousse eller hårspray ska man tänka på att anpassa sitt hårserum till den typ av hår man har, om man till exempel har färgat eller slitet hår finns det speciella serum som hjälper till att vårda och läka hårstråna.

Hjälper till vid styling

Ett hårserum gör att ditt hår blir dels glansigare, men dels också att det blir enklare att styla. Ett hår som mår bra är mer följsamt och behöver inte lika mycket hårstyling som slitet hår, eftersom det är lättare att forma det till den frisyr man vill ha. Använder man en plattång eller locktång kommer man snabbt att märka att man inte behöver ha den på lika hög värme när man använder ett hårserum som man annars måste. Det gör alltså inte bara att håret mår bättre, utan också att det är lättare att styla och behöver inte utsättas för lika mycket slitage. Det bästa från alla världar, helt enkelt.Liknande sökningar
New Balance Väskor
Birkenstock Badtofflor
Pimkie Omlottblusar
UNIQUE21 Blommiga blusar
B Young Leggings
Dickies Cargobyxor
Dr Denim Jeansjackor
NN07 Jackor
Good For Nothing Slitna jeans
Jaded London Jeans
Vita Jumpsuits
Billabong Klänningar
Glamorous Midiklänningar
Roxy Klänningar
Samsoe & Samsoe Långklänningar
Roxy Tröjor
Tiger of Sweden Strumpor
Pieces Undertröja
Lumene Ögonskuggor
Gröna Sandaler
Alterna rea
Amika rea
Davines rea
Fudge rea
Goldwell rea
John Masters Organics rea
Joico rea
Kerastase rea
Redken rea
Schwarzkopf rea