Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårspray

Hårspray – hårstylingens högra hand

Hårspray är egentligen ingen ny produkt. Redan under 80-talet började hårsprayen ivrigt att användas för att fixera frisyren och få den se ut som man själv vill. Sedan dess har vi bevittnat många förändringar när det kommer till hur man ska se ut i håret för att anses vara fin och trendig. Trots hårmodets häftiga svängar har hårsprayen behållit sin viktiga plats bland skönhetsprodukterna.

En hårspray fixerar din frisyr och ser till att den håller längre, helst hela dagen. Idag hittar vi även produkter vars fixering håller även i hårdare väderslag såsom regn, kyla och blås. Hårsprayen är lätt att applicera och oftast rekommenderas det att du använder den efter att du tvättat håret med Schampo och mjukat upp det med hjälp av en passande Balsam.


Enorm variation

Hårsprayer erbjuds i många olika styrkor och nivåer anpassade för olika hårtyper. Är det så att du har svårt att bedöma din hårtyp kan du alltid besöka en kunnig frisör eller stylist som kan råda dig om vilka produkter som passar dig bäst.

En del hårsprayer ger håret endast en glans och formar frisyren genom att den får en lätt formbar stadga. Andra sprayer är extra starka och gör håret lite hårdare och med fastare struktur. När du använder en extra strong hårspray kan du vara säker på att din håruppsättning håller sig på plats hela dagen.


Svårt att välja? Fråga om råd!

Några kända och etablerade tillverkare av hårspray är Löwengrip Care&Color, L’OREAL PARIS, Proffs, Schwarzkopf och svenska Björn Axén. Har du svårt att välja dem emellan eller vill du gärna prova ett annat märke? Det går alldeles utmärkt men fråga gärna om råd vilken produkt passar bäst ditt hår och behov. 

Idag är hårspray så mycket mer en bara en produkt som håller frisyren fin under din vardag. Konceptet har förbättrats så att det även skyddar mot UV-strålar och fukt. En del hårsprayer har ett värmeskydd så håret inte skadas av solen, andra innehåller skydd mot fukten som lätt tränger in i håret vid regnigt väder.Liknande sökningar
Alterna Hårspray
Björn Axén Hårspray
Davines Hårspray
Fudge Hårspray
Goldwell Hårspray
Joico Hårspray
Kevin Murphy Hårspray
Loreal Hårspray
Maria Nila Hårspray
Matrix Hårspray
Moroccanoil Hårspray
Oribe Hårspray
Paul Mitchell Hårspray
R-Co Hårspray
Redken Hårspray
REF Hårspray
Schwarzkopf Hårspray
Sebastian Hårspray
TIGI Hårspray
Wella Hårspray
Svarta Halsdukar
Nike Väskor
Tiger of Sweden Plånböcker
Cream Knytblusar
ONLY Långärmade blusar
Ralph Lauren Byxor
Lexington Kjolar
Brave Soul Maxiklänningar
Gestuz Långärmade klänningar
Missguided Omlottklänningar