Hårtrimmer

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårtrimmer

Hårtrimmer killarnas eget redskap

De flesta produkterna inom hårstylingen är skapade för tjejer. Hårförlängningar, fön, locktång, mousse, borstar och kammar – det kryllar av varumärken, storartade sortiment och mängder med alternativ vars huvudmål är att göra kvinnornas hår mjukare, luftigare och vackrare. Några få redskap är skapade för killarna och ett av dem är hårtrimmern.

Vill du kunna klippa både hår och skägg ostörd hemma efter att du klivit ur duschen? Då är det en hårtrimmer du ska ha.

Vilken är den bästa hårtrimmern?

Konsumenttester har testat olika hårtimmers och utsett årets bästa hårtrimmer. Du hittar deras hårtrimmer bäst i test på konsumenttester.se.

Mängder med alternativ


Hårtrimmern kommer väl till hands för alla som gärna fixar både hår och skägg utan att behöva boka tid hos frisören eller stylisten. Det är det perfekta sättet att ha ett bra och välvårdat utseende till ett rimligt pris. Egentligen behöver man endast göra en engångsinvestering i en funkis hårtrimmer för att senare kunna njuta av ett snyggt hår och skägg i flera år framöver.

Idag hittar man mängder med alternativ. Sladdlösa trimmer erbjuds de som inte har ett eluttag nära spegeln. Vet man inte vilken längd som passar en bäst vore det bra att satsa på ett redskap med olika längdinställningar. Det går att hitta hårtrimmer med upp till 36 sådana. Vidare har man även chansen till att variera trimhastigheten och anpassa den till vad som känns bäst.

Kombinera med hårprodukter

Har du redan införskaffat den perfekta hårtrimmern är du på rätt väg mot ett bättre utseende. För att vara extra nöjd med din spegelbild kan du finslipa looken med lite hårvax eller hårgel. Använd alltid stylingprodukterna efter att du tvättat håret och trimmat färdigt. För maximal hållbarhet ska du se till att anpassa stylingprodukterna till din hårtyp.

Var köper man hårtimmer? På nätet, såklart. Titta gärna i websidor som har ett brett sortiment inom hälsa och personvård. Några användbara websidor är Media Markt, Elgiganten, NetOnNet och Komplett.Liknande sökningar
Adidas Portföljer
Kyocera Kockknivar
Object Collectors Item Blusar
Gestuz Jackor
Tom Tailor Jackor
Selected Homme Skinny jeans
Gestuz Midikjolar
Pimkie Minikjolar
Second Female Kjolar
Fashion Union Strandklänningar
Little Mistress Midiklänningar
R-Co Balsam
Paco Rabanne Deodorant
primigi Ballerinaskor
Merrell Skor
Billi Bi Slip-in skor
ONLY Sneakers
Vagabond Sneakers
Timberland Stövlar
Röda Tofflor
Philips rea
Remington rea
VEET rea
Barbour rea
Birkenstock rea
Boomerang rea
Calvin Klein rea
Casall rea
Dirty Linen rea
Eton rea