Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Hårvax

Hårvax håller håret på plats

Hårvax är en viktig produkt inom hårstylingen idag. Det likt hårmoussen och hårgelén ser till att håret fixeras på ett sätt som du själv vill. Den håller frisyren på plats hela dagen så du kan vara säker på att du är fin i håret oberoende av vad du gör. Till skillnad från andra hårprodukter innehåller inte hårvax alkohol vilket minskar risken till att håret torkar ut.

Hårvaxet används mest av killar men det finns även produkter anpassade för tjejer. Ett gott råd är att behandla håret med en Hårinpackning med jämna mellanrum för att behålla dess elasticitet. Självklart bidrar användningen av en bra hårgel eller en saltvattenspray till friskare och vackrare hår när du brukar behandla det med hårstylingsprodukter.

Hårvaxguider – en hjälpande hand

Om det känns rörigt att välja varumärken emellan eller om du har svårt att använda hårvaxet på rätt sätt så finns det idag välskrivna hårvaxguider på nätet som hjälper dig på traven. Tack vare dess lättnavigerade design och kompetenta tips hittar du lätt produkten som passar både din hårtyp och frisyr. Dessutom hittar du en välbehövlig inspiration till hur du kan ändra ditt utseende genom en modern och snygg frisyr.

Använd hårvax sparsamt!

E+46 XTREME Fiber är varumärket som ger bäst i test i en del undersökningar. Ett prisvärt val är American Crew följd av Maria Nila. Tillverkare som står för bra kvalité är även Lanza, D:fi och Fudge.

Vax är oftast väldigt dryga vilket gör dem svåra att ta bort ifall man råkar ta för mycket. Därför rekommenderas det att använda produkten så sparsamt som möjligt. Hårvax bidrar till en hård fixering och ser till att frisyren håller sig i form. På marknaden hittar du hårvax med olika texturer att välja mellan: matt eller halvmatt och med olika hård stadga. Vissa sätter även glans i håret ifall man skulle föredra den effekten.Liknande sökningar
American Crew Hårvax
Björn Axén Hårvax
Bomb Cosmetics Hårvax
Davines Hårvax
D:Fi Hårvax
Goldwell Hårvax
Loreal Hårvax
Maria Nila Hårvax
Paul Mitchell Hårvax
R-Co Hårvax
Recipe for men Hårvax
REF Hårvax
Schwarzkopf Hårvax
TIGI Hårvax
VEET Hårvax
Waterclouds Hårvax
Wella Hårvax
Superdry Portföljer
Whyred Väskor
Blåa Badkläder
Another Influence Kappor
Le Breve Jackor
Reima Dunjackor
Pepe Jeans Högmidjade jeans
ASOS Pennkjolar
Brave Soul Plisserade kjolar
Topshop Midikjolar
Keepsake Klänningar
Parisian Långärmade klänningar
Adidas Myskläder