Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Inpackning

Inpackning – räddningen mot slitet hår

Ett vackert hår är mångas dröm. Det är även en av orsakerna till att hårstylingsprodukter har blivit så pass populära. Tyvärr skadar de ditt hår i vissa fall. Det flitiga användandet av exempelvis hårspray, mousse eller hårgel torkar ut håret och gör det livlöst. Vädret spelar också en väsentlig roll. Sol, bad, vindar eller kyla – allt detta sliter på ditt hår. Inpackningen återfuktar håret och ger det en välbehövlig vård. Den ska helst användas en till två gånger i veckan.

Inpackningar efter behov

Hårinpackningarna har varierande innehåll beroende på vilken hårtyp man behandlar. Några exempel på ingredienser är aloe vera, jojobaolja, protein och kamomill. Likt schampo och balsam är det otroligt viktigt att välja en produkt som passar just ditt hår och dess specifika behov. Färgar du håret så är det en god idé att satsa på en variant som inte bleker och tar bort färgen i förtid. Vid torrt hår bör man köpa en produkt som ger mycket fukt, näring och extra fetter. Skadat och behandlat hår kan livas upp med hjälp av artiklar som innehåller protein.

Fuska inte med tiden

Jakten efter den perfekta hårinpackningen är ingen lätt uppgift. Varumärkena Maria NilaRedken, Kevin Murphy, Alterna, John Freida och Macadamia är några exempel på tillverkare vars rika sortiment kan hjälpa dig på traven.

Torrt, slitet, behandlat, skadat eller trött hår? Oberoende av vilka problem du har med det så kan en välvald hårinpackning göra susen för dig och ditt hår. En fuktgivande produkt innehållande vitaminer och fetter återskapar hårets egen balans och får det att glänsa vackert igen. För att få optimal effekt ska du applicera inpackningen efter schamponeringen. Det är väldigt viktigt att följa instruktionerna på förpackningen när det gäller väntetiderna. Fuska inte med dem! Invänta tålmodigt tills den verkat färdigt och skölj håret med vatten.Liknande sökningar
Maria Nila Färginpackningar
Revlon Färginpackningar
Wella Hårinpackning
Revlon Inpackning
Wella Inpackning
Lancaster Axelremsväskor
MANGO Väskor
Truffle Collection Väskor
Iittala teema
Broste Copenhagen Assietter
Saint Tropez Kortärmade blusar
Topshop Spetsblusar
DKNY Byxor
Fashion Union Blazers
G-Star jeans
Love Moschino Kjolar
Hust & Claire Klänningar
Liquorish Långärmade klänningar
Puma Hoodies
Lyle & Scott Kalsonger
Shiseido Skönhet och hälsa
Revlon Parfym
Sachajuan Schampo
NYX Foundation
Hugo Boss Sneakers
Björn Axén rea
Dr Organic rea
Fudge rea
Joico rea
Korres rea