Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kammar

Kammar – redskapet gammalt som människan själv


Kam är ett redskap som har funnits väldigt länge. Den används för att dra genom håret så att håret blir lent och fint. I Sverige hittades den äldsta kammen i Näs på Gotland och den är från yngre stenåldern. Dess material är ben. Egentligen har kammen funnits så långt vi kan minnas. Givetvis har konceptet utvecklats i samband med människornas egen utveckling. Under medeltiden till exempel hade kammarna tänder åt båda håll. Sedan i slutet av 1800-talet började kammen att användas som en hårprydnad.

En äkta klassiker

Kammen är en klassiker i sig. I dagens värld där hårprydnader och stylingsredskap står i fokus är det lätt att glömma den gamla vanliga kammen som har hjälpt kvinnor att se vackra ut i flera decennier. Kosmetikbranschen kryllar av hårprodukter som ska leda till ett snyggare, luftigare och friskare hår. Schampo och balsam anpassas till olika hårtyper. Hårmousse och gelé kombineras för att ha en hållbar håruppsättning oberoende om det är minusgrader eller om det blåser. Ja, allt detta görs för att vara fin. Hårförlängningar, mjuka borstar och hårspolar står för ett lite mer naturligt sätt till ett vackert hår. Men egentligen vad behöver man mer än en välgjord kam för att ha lent och fint hår?

Glöm inte kammen

Hur många av oss fortfarande har en kam liggande hemma är en bra fråga. Ska man resa någonstans kommer kammen väl till hands då den inte tar så mycket plats och borstar håret minst lika väl som en vanlig borste. Vidare kan man fortsätta att använda den som hårprydnad ifall man vill ha en lite annorlunda frisyr. Idag hittar man trendiga prydnadskammar i flera färger som kan bidra till ditt originella utseende. Ska du på en temafest där du ska klä ut dig så ska du definitivt inte glömma att sätta en kam i håret på ett passande sätt.Liknande sökningar
Reclaimed Vintage Långärmade blusar
Fashion Union Vida byxor
OBJECT Leggings
Dr Denim Jeansjackor
Hollister Jeansjackor
Topshop Jeansjackor
Happy Holly Högmidjade jeans
Pieces Utsvängda jeans
Wrangler Utsvängda jeans
Bershka Midikjolar
ASOS Shorts
Hollister Shorts
ONLY PLAY Träningstights
Brooklyn Supply Co. Tröjor
IDO Tröjor
Name it T-shirts
Nike Hoodies
OBJECT Tröjor
William Baxter Hoodies
Biotherm Serum
Adidas rea
Boomerang rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Calvin Klein rea
Didriksons rea
Filippa K rea
Gucci rea
HOPE rea
Jumperfabriken rea