Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kammar

Kammar – redskapet gammalt som människan själv


Kam är ett redskap som har funnits väldigt länge. Den används för att dra genom håret så att håret blir lent och fint. I Sverige hittades den äldsta kammen i Näs på Gotland och den är från yngre stenåldern. Dess material är ben. Egentligen har kammen funnits så långt vi kan minnas. Givetvis har konceptet utvecklats i samband med människornas egen utveckling. Under medeltiden till exempel hade kammarna tänder åt båda håll. Sedan i slutet av 1800-talet började kammen att användas som en hårprydnad.

En äkta klassiker

Kammen är en klassiker i sig. I dagens värld där hårprydnader och stylingsredskap står i fokus är det lätt att glömma den gamla vanliga kammen som har hjälpt kvinnor att se vackra ut i flera decennier. Kosmetikbranschen kryllar av hårprodukter som ska leda till ett snyggare, luftigare och friskare hår. Schampo och balsam anpassas till olika hårtyper. Hårmousse och gelé kombineras för att ha en hållbar håruppsättning oberoende om det är minusgrader eller om det blåser. Ja, allt detta görs för att vara fin. Hårförlängningar, mjuka borstar och hårspolar står för ett lite mer naturligt sätt till ett vackert hår. Men egentligen vad behöver man mer än en välgjord kam för att ha lent och fint hår?

Glöm inte kammen

Hur många av oss fortfarande har en kam liggande hemma är en bra fråga. Ska man resa någonstans kommer kammen väl till hands då den inte tar så mycket plats och borstar håret minst lika väl som en vanlig borste. Vidare kan man fortsätta att använda den som hårprydnad ifall man vill ha en lite annorlunda frisyr. Idag hittar man trendiga prydnadskammar i flera färger som kan bidra till ditt originella utseende. Ska du på en temafest där du ska klä ut dig så ska du definitivt inte glömma att sätta en kam i håret på ett passande sätt.Liknande sökningar
Kenwood Kaffebryggare
Burton Menswear Mjukisbyxor
New Look Culottes
Áhkká Skidbyxor
I dig denim Jeans
New Look Högmidjade jeans
Pieces Jumpsuits
Saint Tropez Plisserade kjolar
UNIQUE21 Omlottkjolar
ASOS Festklänningar
Bershka Midiklänningar
Sixth June Skjortor
Calvin Klein Toppar
Champion Träningströjor
Mennace T-shirts
Röda Tröjor
Elomi BHs
Röhnisch Trosor
REF Hårvax
The North Face Träningsskor
Birkenstock rea
Calvin Klein rea
Craft rea
Dirty Linen rea
Dyson rea
Edblad rea
Elodie Details rea
Foreo rea
Iittala rea
Ilse Jacobsen rea