Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Locktång

Vackra lockar med locktång

Ser du en snygg tjej med vackra stora lockar som ser naturliga ut så ska du veta att det oftast är locktången som står bakom dem.

Locktången är ett redskap som hjälper tjejer att få sina drömlockar på ett snabbt och rätt billigt sätt. Produkten går att köpa i många stora affärer som exempelvis CDON, Lyko och Ellos. Du kan även beställa en locktång på nätet enkelt genom endast ett knapptryck. Priserna varierar mellan 300 och upp mot 1 500 kronor.

Möjligheterna som locktången står för är oändliga. Du kan få allt från ett vackert Hollywood-svall till söta docklockar samt fallande vågor eller mindre krus. Oberoende av vilka formar du föredrar så kan du räkna med att locktången trollar fram ett lockigt hår oavsett hur rakt ditt naturliga hår är.

Styling i hemmamiljö

Locktången tillåter dig att styla ditt hår i hemmamiljö utan att behöva boka tid hos frisören eller hårstylisten. Först och främst ska du givetvis se till att rengöra håret med ett volymgivande schampo och näringsgivande balsam för att få bäst resultat. Sedan är det fritt fram att locka fram det bästa av ditt hår i form av stora fallande lockar eller lite mindre sådana beroende på vad du föredrar.

Ett hett tips när du behandlar håret med tången är att aldrig släppa locken rakt ner när du är färdig med den utan ta emot den och lägga ned den varsamt på plats. Detta minskar risken till att locken faller ner för hårt och blir därmed rakare.

Vårda håret

När det kommer till val av varumärke så finns det ett flertal att välja mellan – HH Simonsen, Remington, Wella och Babyliss.

Användningen av locktång kan slita på håret och det är även orsaken till att du bör vårda det på rätt sätt. Ett passande värmeskydd förebygger eventuella skador som kan orsakas av stylingsmetoden. Vidare kan man även använda hårspray eller kräm för att få en hållbar håruppsättning.Liknande sökningar
BaByliss locktänger
GHD Locktänger
OBH Nordica Locktänger
Remington Locktänger
Morris Bälten
Blåa Solglasögon
The North Face Väskor
Kosta Boda Ölglas
Rosa Badrockar
Closet London Bootcut byxor
La Redoute Kappor
Reima Vinterjackor
VERO MODA Jeanskjolar
French Connection Midiklänningar
Topshop Festklänningar
Burton Menswear Shorts
G-Star Skjortor
Odd Molly Skjortor
Morris Tröjor
Only & Sons Tröjor
William Baxter T-shirts
Wrangler Hoodies
Jane Iredale Lip plumper
ONLY Sneakers
Babyliss rea
Bellami Hair rea
Björn Axén rea
Braun rea
Emerio rea
Fudge rea